Lucille overleed bijna tijdens opnames voor SBS 6

Geplaatst op Mon 20 Nov 2017 om 10:55

Lucille Werner is vorig jaar bijna dood gegaan tijdens tv-opnames voor SBS 6. Dat vertelt de presentatrice, tegenwoordig te zien in Koffietijd en 5 Uur Live, in de Story. Werner blikt terug op dat moment als het meest avontuurlijke moment in haar leven. “Een bijna verkeerd afgelopen tandemparachutesprong, tijdens een tv-programma dat ik vorig jaar maakte en dat ook nog eens de titel Mijn Laatste Keer had. De parachute opende niet op juiste moment. Er was behoorlijke het paniek.

Heel even dachten de betrokkenen te pletter te vallen. “Mijn hart stond écht even stil. Alles is gelukkig goed gekomen. Maar dat doe ik nóóit meer.”

En dat terwijl Werner al een behoorlijke doemdenker is. “Soms ben ik best een hypochonder. Dan vrees ik voor allerlei kwalen.

Gelukkig gaat nu alles weer goed met de blonde televisiester. Welk cijfer geeft ze haar leven? “Een acht. Ik ben tevreden, heb leuk werk, een prachtige zoon en de liefste man die ik me kan wensen.

Het onthullende Story-interview met Lucille Werner kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS, Elvin
10 Reacties op “Lucille overleed bijna tijdens opnames voor SBS 6”


 1. Peter

  Er overlijden mensen aan het kijken naar SBS6

 2. Hohoho

  Eind goed al goed….wat een story…😨

 3. Norvo

  Op zich een pijnlijk toepasselijke metafoor voor Lucille’s SBS transfer…

 4. Danny

  Met 1 been in het graf dus…

 5. iq10

  tja lucille, jij maakt wat mee,
  pppffff

 6. Bas

  Bijna dood valt mee, Je hebt namelijk ook nog een reserve parachute. En wanneer je zelf hem niet activeert, zal het beveiligingssysteem automatisch de originele parachute afwerpen, waardoor de reserve wordt ontvouwen…

 7. anonymous

  Jammer dat het ‘bijna’ was

 8. Robin Martens Lover

  ach wat een zielePOOT, raar mens

 9. Henny Huisman

  Zo zie je maar, het kan soms raar lopen.

 10. Erik

  Wat ziet rtl toch in die Fred van Leer, wat een creep is dat zeg, en erg nichterig, goor mannetje. denk nog dat hij leuk is.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.