Talpa zet Giel Beelen nu ook in voor SBS 6-spelshow

Giel Beelen begint al helemaal onderdeel te worden van de John de Mol-familie. De ster-dj die sinds kort de ochtendshow van Talpa-zender Radio Veronica maakt, doet binnenkort ook gezellig mee als gast aan de nieuwe Talpa-show van Nick Schilder op Talpa-zender SBS 6. Dat heeft het station laten weten. Het gaat om Keep It Cool, waarin BN’ers vanaf volgende week dinsdag strijden tegen hun eigen hartslag. Beelen voelt zich niet langer te goed voor dit pretentieloze amusement op SBS 6.

Beelen leent zich niet vaak voor tv-amusement. Hij was bijvoorbeeld nog nooit te gast in het beroemde BN’er-programma Ik Hou Van Holland.

Andere bekende Nederlanders die meedoen aan Keep It Cool zijn Toine van Peperstraten, Glennis Grace, Xander de Buisonjé, Jamai, Babette van Veen, Simon Keizer en Maan.

De sterren mogen ieder twee vrienden meenemen, die naast vragen beantwoorden en opdrachten spelen, ook de taak hebben het hoofd van hun bekende vriend of vriendin koel te houden tijdens de vaak zeer lastige opdrachten.

Voor elke vraag of opdracht krijgt de gast 200 hartslagen. Elke overgebleven hartslag is geld waard. En hoe meer hartslagen er overblijven, hoe meer er te winnen valt voor een goed doel van De VriendenLoterij.

De Nick Schilder-show begint volgende week dinsdag (24 oktober) om 21.30 uur op SBS 6.

Foto: Radio Veronica/William Rutten

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen