NPO kan wel lachen om kaping door Giel Beelen

De NPO is er niet boos over dat Giel Beelen vanochtend op slinkse wijze de uitzending van 3FM gekaapt heeft. Dat heeft de publieke omroep vandaag laten weten. Beelen wees de 3FM-luisteraars in een onverwachte audioboodschap op zijn nieuwe programma op Radio Veronica. “Giel zat vanochtend tot verrassing van iedereen bij 3FM in de ochtendshow“, aldus de NPO. “De grap die Giel vanochtend uithaalde past precies bij hoe we Giel kennen. We hebben er hard om gelachen.”

De audioboodschap van Beelen zat verwerkt in een plaat die op de playlist van 3FM stond. De dj van dienst, Sander Hoogendoorn, vermoedde dat Beelen zich met zijn oude 3FM-wachtwoorden toegang heeft verschaft tot die playlist.

Vermoedelijk wilde Beelen met deze ludieke stunt een plaagstoot uitdelen naar BNNVARA, omdat zijn vorige werkgever volgens hem zijn Facebook-pagina Facebook.com/giels claimt.

BNNVARA kan over die Facebook-kwestie geen uitspraken doen. “Dit is BNNVARA nu aan het uitzoeken. We hebben daar dit moment niets over te zeggen“, laat de omroep weten.

Beelen was vanochtend voor het eerst te horen met zijn ochtendspits-show op Radio Veronica.

Foto: Michel Schnater/BNNVARA

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen