Domien: ‘RTL Boulevard zelffeliciterend genootschap’

3FM-dj Domien Verschuuren vindt RTL Boulevard net een zelffeliciterend genootschap. Dat zei hij vanochtend tegen Boulevard-ster Luuk Ikink in zijn radioshow. In de opening van Boulevard kondigde Ikink gisteren aan de nieuwe presentator van de Expeditie Robinson-nabeschouwing bekend te maken. Aan het eind van de uitzending bleek hij dat zelf te zijn, waarna hij de felicitaties van zijn collega’s in ontvangst nam. Dat vond Verschuuren wel iets te veel van het goede.

Verschuuren: “Ik zat gisteren natuurlijk zoals elke avond te kijken naar RTL Boulevard en daarin werd het zelffeliciterend genootschap even uit de kast gehaald, want jij mocht zelf gefeliciteerd worden in je eigen programma met je eigen programma.”

Het kon nu eenmaal niet anders, aldus Ikink. “Weet je wat het is? Dit is nou eenmaal het programma waarin dit soort nieuwtjes bekend worden gemaakt en ik sta er natuurlijk zelf.”

Verschuuren: “Is het niet ongemakkelijk? Want voor de reclame wordt er dan gezegd: ‘Zometeen maken wij bekend welke presentator het nieuwe Expeditie Robinson-programma gaat presenteren.’ En dan ben jij dat.”

Ikink: “Ik zat in de middag met Peter en toen zei ik: ‘Maar gast, ik ga dat zelf natuurlijk niet zeggen dat ik de presentator word, dus dat deel moet jij maar zeggen.’ Dus ja, ha ha. Het is niet anders.”

Lees ook: RTL 5 zet Luuk Ikink op Robinson-nabeschouwing (vanochtend)

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen