Domien: ‘RTL Boulevard zelffeliciterend genootschap’

Geplaatst op Wed 18 Oct 2017 om 10:00

3FM-dj Domien Verschuuren vindt RTL Boulevard net een zelffeliciterend genootschap. Dat zei hij vanochtend tegen Boulevard-ster Luuk Ikink in zijn radioshow. In de opening van Boulevard kondigde Ikink gisteren aan de nieuwe presentator van de Expeditie Robinson-nabeschouwing bekend te maken. Aan het eind van de uitzending bleek hij dat zelf te zijn, waarna hij de felicitaties van zijn collega’s in ontvangst nam. Dat vond Verschuuren wel iets te veel van het goede.

Verschuuren: “Ik zat gisteren natuurlijk zoals elke avond te kijken naar RTL Boulevard en daarin werd het zelffeliciterend genootschap even uit de kast gehaald, want jij mocht zelf gefeliciteerd worden in je eigen programma met je eigen programma.”

Het kon nu eenmaal niet anders, aldus Ikink. “Weet je wat het is? Dit is nou eenmaal het programma waarin dit soort nieuwtjes bekend worden gemaakt en ik sta er natuurlijk zelf.”

Verschuuren: “Is het niet ongemakkelijk? Want voor de reclame wordt er dan gezegd: ‘Zometeen maken wij bekend welke presentator het nieuwe Expeditie Robinson-programma gaat presenteren.’ En dan ben jij dat.”

Ikink: “Ik zat in de middag met Peter en toen zei ik: ‘Maar gast, ik ga dat zelf natuurlijk niet zeggen dat ik de presentator word, dus dat deel moet jij maar zeggen.’ Dus ja, ha ha. Het is niet anders.”

Lees ook: RTL 5 zet Luuk Ikink op Robinson-nabeschouwing (vanochtend)

Foto: RTL Boulevard
17 Reacties op “Domien: ‘RTL Boulevard zelffeliciterend genootschap’”


 1. Martini

  Verschrikkelijk. Waar die nog best redelijke kijkcijfers vandaan komen, is mij onduidelijk. Ik heb het nieuwe RTL Boulevard nooit meer gekeken. Kom niet verder dan 5 minuten.

 2. 👎

  Nah, Domien trekt volle zalen.

 3. Bart

  Het nieuwe RTL Boulevard is wel beter en past meer bij deze tijd. Wat mij betreft had Albert Verlinde zijn rol in het programma behouden. Bij de nieuwe gezichten zijn een paar onbegrijpelijke keuzes gemaakt. Zoals o.a. (veel te vaak) Ikink. Maar ook Anna, Ronald, Miljouschka, Fatima, Olsay, Leco, Filemon etc. Het programma wekt hierdoor vaak een grote ergernis op. Helaas zijn ze als het onderwerpen betreft waarbij iets of iemand bij RTL negatief in het nieuws is ineens terughoudend en helemaal niet objectief. Echt heel slecht.

  Domien is dan weer niet de gene die daarover iets moet gaan zeggen, want als een clubje is dat helemaal op zichzelf gericht is dan is het 3FM wel.

 4. Meneer Kaktus

  Schaamteloos.

 5. Flip de Beer

  M.a.w. de ene engnek vindt andere engnekken eng.

 6. op naar vrijdagavond ,20.30 ...RTL7

  dat noemen ze bij ons…..zelfbevlekking

  dat knulletje is toch niet om aan te horen,
  bbbbbrrrrr,
  eng mannetje.

 7. De Leukste Thuis

  … en bij ons zelfpijperij

 8. Ron

  @Bart: dus dat. Helemaal mee eens. Pot verwijt de ketel etc.

 9. Maggy

  Volgens mij werkt heel RTL bij Boulevard, rommelig, druk en ik weet vaak echt niet wie al die mensen zijn. Alle’experts’ van Nederland blijken bij RTL te lopen. Lachwekkend.Geef mij maar NPO experts die neem ik wat serieuzer.

 10. Joop

  De grote zelfpijp show.

 11. frans

  Wordt steeds erger Petertje van de Vorst is zelfs al een onderzoek gestart naar misbruik van vrouwen en Anna Flodder trad zelfs op als spreekbuis van fotomodellen die betast waren

 12. Peter Poot

  Ja het is best wel een ego kick programma geworden met heel weinig zelf kritiek, altijd de kant van de artiesten kiezen wat platvloerse sexitems voor de kijkcijfers en alle glorie en aandacht voor de eigen stal.

 13. Anonymousin

  frans

  Peter zei: WE, dus niet Peter zelf, maar de redactie van RTLBoulevard.

  Goed luisteren.

 14. Jack Wolff

  Drie dagen niet eten en daar het applaus voor in ontvangst nemen onderwijl je een dooodziek kind ten faveure van jezelf uitwoont, nee dat is inderdaad geen eigenpijperij. Zieke man.

 15. Yoep

  gatverdamme !

 16. dthfjk

  Ach boeien. Dat nieuws melden zij nou eenmaal

 17. Actries van Houten

  Ik heb een idee voor een nieuwe naam voor dit programma:

  Van der Vorst likt sterren

  Zo.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.