‘We Zijn Er Bijna baken van rust in tv-landschap’

Martine van Os denkt dat haar jaarlijkse bejaardenvakantiesoap We Zijn Er Bijna zo’n succes is, omdat het rust biedt in een hysterisch tv-landschap. Dat zegt de presentatrice in Party. De tv-kijker vindt het heerlijk om even te onthaasten, aldus Van Os. “In een tijd waarin we ons op veel plekken niet meer veilig kunnen voelen én in een televisielandschap vol snelle spelshows en flitsende talentenjachten, is onze kampeertocht voor velen toch even een baken van rust om naar te kijken“, zegt ze.

We Zijn Er Bijna is leuker om te zien dan een NOS-uitzending over de aanslag in Barcelona. “Op de gekste plekken worden aanslagen gepleegd. Er gebeurt ontzettend veel in de wereld dat níet leuk is“, legt Van Os uit.

Ze vervolgt: “Er is zoveel narigheid op onze aardbol, dat ik me kan voorstellen dat het heel fijn is om even lekker zonder zorgen naar rondtrekkende kampeerders te kijken. Het is een optimistisch en rustig programma.

En het is ook nog eens een enorme publiekstrekker. “Je raakt zelf ook gewend aan die enorme kijkersaantallen. Maar als het er een keer wat minder zijn, dan nóg zijn het er heel veel. En toch voel je dan iets van lichte teleurstelling.

Foto: Omroep MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen