Naast Talpa-stations nog drie radiozenders in JUKE

Naast de radiozenders van Talpa Radio (Radio 538, Sky Radio, Radio 10 en Radio Veronica), zijn vanaf nu ook stations SLAM!, 100%NL en Classic FM te beluisteren in de Nederlandse Spotify: JUKE. Dat hebben eigenaren Talpa Radio en MediaMarkt vandaag laten weten. JUKE-manager Jon Hilbrants stelt dat hij het liefst ook de NPO-kanalen, Qmusic en de andere Talpa-concurrenten in de app wil. “Onze ambitie is om alle Nederlandse radiozenders toe te voegen aan JUKE“, vertelt hij.

Het ziet er goed uit, aldus Hilbrants. “Na 538, Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica zetten we met deze drie zenders weer een mooie stap in die richting.”

JUKE maakt het mogelijk om overal radio te luisteren én on demand muziek te streamen. De dienst golft zo mee op het ritme van de dag en de stemming van de gebruiker.

Luisteraars kunnen zich door hun favoriete radio-dj of artiest aan de hand laten nemen om uit 45 miljoen nummers de nieuwste en leukste muziek te ontdekken. Daarnaast kunnen ze straks nummers die zij op radio horen direct aan hun eigen playlist toevoegen.

Foto: Talpa/JUKE

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen