Robert ten Brink groot fan van Foodora en Deliveroo

Robert ten Brink, presentator van de RTL 4-hit All You Need Is Love, is een groot fan van fietsbezorgdiensten als Foodora en Deliveroo. Dat vertelt de tv-ster in zijn column in de Vriendin. Ten Brink is lang niet de enige fan van de voedselcoureurs. Zijn hele woonplaats Amsterdam loopt over van de fietsbezorgers. “De bezorgbedrijven zijn alleen uit elkaar te houden door de kleur van hun gigantische koel-rugzakken. Roze of groen of grijs of blauw. Het zijn er in elk geval veel.

Het hele restaurantwezen is er door veranderd, aldus Ten Brink. “Het is de normaalste zaak van de wereld dat er rond een restaurant altijd wel een paar van die fietsbezorgers op hun bestelling aan het wachten zijn.”

De presentator vindt de keuze enorm. “Ging het vroeger alleen om een pizza die bezorgd kon worden, tegenwoordig kan alles. Werkelijk alles! Zelfs een portie hete bitterballen. Want wie wil er nou niet op een zondagmiddag opeens bitterballen! Of toetjes, dat kan ook. Het is een ongekende luxe die zich meester van vele steden heeft gemaakt!

Hij weet nog goed hoe hij na de bevalling van zijn derde dochter midden in de nacht verlangde naar een burger van McDonald’s. Ook die fastfoodketen gaat nu bezorgen. “Nu, 29 jaar na dato, zou onze droom van toen werkelijkheid worden! Voor één keer een ‘cheeseburger aan huis’, gewoon omdat het kan.

Lees ook: Alvleesklierontsteking treft kat Robert ten Brink (juni)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen