Robert ten Brink groot fan van Foodora en Deliveroo

Geplaatst op Fri 11 Aug 2017 om 13:40

Robert ten Brink, presentator van de RTL 4-hit All You Need Is Love, is een groot fan van fietsbezorgdiensten als Foodora en Deliveroo. Dat vertelt de tv-ster in zijn column in de Vriendin. Ten Brink is lang niet de enige fan van de voedselcoureurs. Zijn hele woonplaats Amsterdam loopt over van de fietsbezorgers. “De bezorgbedrijven zijn alleen uit elkaar te houden door de kleur van hun gigantische koel-rugzakken. Roze of groen of grijs of blauw. Het zijn er in elk geval veel.

Het hele restaurantwezen is er door veranderd, aldus Ten Brink. “Het is de normaalste zaak van de wereld dat er rond een restaurant altijd wel een paar van die fietsbezorgers op hun bestelling aan het wachten zijn.”

De presentator vindt de keuze enorm. “Ging het vroeger alleen om een pizza die bezorgd kon worden, tegenwoordig kan alles. Werkelijk alles! Zelfs een portie hete bitterballen. Want wie wil er nou niet op een zondagmiddag opeens bitterballen! Of toetjes, dat kan ook. Het is een ongekende luxe die zich meester van vele steden heeft gemaakt!

Hij weet nog goed hoe hij na de bevalling van zijn derde dochter midden in de nacht verlangde naar een burger van McDonald’s. Ook die fastfoodketen gaat nu bezorgen. “Nu, 29 jaar na dato, zou onze droom van toen werkelijkheid worden! Voor één keer een ‘cheeseburger aan huis’, gewoon omdat het kan.

Lees ook: Alvleesklierontsteking treft kat Robert ten Brink (juni)

Foto: RTL
4 Reacties op “Robert ten Brink groot fan van Foodora en Deliveroo”


 1. Taalfout

  Robert is bevallen van hun derde dochter?

 2. Saar

  @Taalfout

  Je ziet fouten die er niet zijn.

 3. Sjors

  Hij lijkt wel zo’n Duitse zanger met dat veel te zwarte geverfde haar, man, ga eens naar een echte kapper ipv thuisspoelen!

 4. Robert

  Bitterballen gooi je maar in de frituur. Maar ja, je zal er nu wel een paar gratis krijgen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.