Hanneke Groenteman wil lesbisch zijn: ‘Het lukt niet’

Geplaatst op Sun 06 Aug 2017 om 12:05

Hanneke Groenteman wil graag een lesbische vrouw zijn, maar het lukt haar niet om dat te bewerkstelligen. Dat vertelt de hippe xtc-oma in weekblad Privé. Groenteman (77) is al jaren vrijgezel. De presentatrice vertelde een tijdje geleden dat ze een toyboy zoekt, omdat ze ‘geen zin heeft in een oude man’. Maar dat is lastig. “Relaties zijn meer klaar met mij dan dat ik er zelf klaar mee ben. Jammer genoeg ben ik hetero. Ik zou liever lesbisch zijn, want ik ken veel meer leuke vrouwen dan mannen.

Ze heeft al een keer een poging ondernomen om lesbisch te worden. “Ik heb wel geprobeerd om lesbisch te zijn toen ik feministe was, maar het is me nooit gelukt om het te blijven. Uiteindelijk bén ik het gewoon niet.”

Met de mannen wil het ook maar niet echt lukken. “Ik ben getrouwd geweest, werd alleenstaande moeder en heb heel veel korte relaties van een paar maanden gehad. Een aantal jaar geleden had ik nog een verhouding en daarna was ik nog een keer verliefd, maar dat werd niets. Uiteindelijk ben ik alleen geëindigd. Dat vind ik soms vervelend.”

In 2006 viel Groenteman maar liefst 45 kilo af. Ze ligt daardoor echter niet beter in de markt. “Nou, dan gaat het gebeuren, dacht ik, maar het probleem zat hem dus niet in mijn uiterlijk, maar in mijn innerlijk. Dat is ernstig.

Het Privé-interview met Hanneke Groenteman kunt u lezen via Blendle.

Foto: De Wereld Draait Door/VARA
28 Reacties op “Hanneke Groenteman wil lesbisch zijn: ‘Het lukt niet’”


 1. trudy

  rare vrouw

 2. Rick

  M C als verlengstuk van Story/Privé/Weekend. Niks medianieuws

 3. Jan

  EEN Euthanasie pilletje in plaats van een xtc pil s.v.p Ga dood vervelend wijf!!

 4. frans

  De toyboy die daarop wil kruipen gaan ze vast niet vinden,alhoewel een paar duizend euro en een handdoek over haar hoofd doet wellicht wonderen.

 5. Snuifje

  @jan, nou dat is wel heel cru Jan. Maar misschien is t beter als Groenteman gewoon pannenlappen gaat haken en niet teveel de media op zoekt.

 6. Yvonne

  Te oud, te lelijk. Mysterie opgelost!

 7. Jantje

  Pia Dijkstra van D66 heeft wel een oplossing voor haar.

 8. Ron

  Heerlijk toch zo’n vrouw met deze zelfspot. Reageer eens levenslustiger hierboven ipv zo zuur.

 9. pretext

  Dit heeft niets met zelfspot te maken, maar meer met psychische aandoeningen.

  Het ligt ook aan haar uiterlijk dan alleen maar haar innerlijk..

 10. tja

  Wat een enorme leuke vrouw.

 11. Karin

  Hmm lees enge berichten op xandernieuws (zie tweede artikel en lees het met een korrel zout) zit echter veel waarheid in dat voor de normale mens verborgen blijft.
  Los van het neppe artikel, moet het signaal dat ermee komt serieus genomen worden. Want we hebben hier ook nog genoeg griezels die ermee weg komen.
  Ik las in een van de laatste reacties iets over iemand die oh oh europa presenteerde en foute dingen doet in Colombia.
  Sorry voor mijn oftopic, maar vond dat het gemeld moest worden.

 12. Beppie

  @karin, je bedoelt het inmiddels derde artikel over Justin Bieber en Katy Perry? Mag hopen dat het niet echt gebeurd is.
  Die presentator kan ik me nog herinneren, zelfs gevraagd mee te doen met mijn zuster, maar we hadden er geen goed gevoel bij. Gelukkig maar!

 13. simpele sjon

  mens , koop een dildo,

  op zoiets wil je toch niet dood gevonden worden,
  wat een lelijk mens ,

 14. Toby

  De NOS zat weer lekker te kloten vandaag. Het beachvolleybal onderbreken op NPO 1 met de melding dat je alles kunt volgen op NPO Sport, om vervolgens hetzelfde op NPO Sport uit te zenden als op 1.

 15. alexander

  Al die drugs heeft blijkbaar ook haar hersenen aangetast.

 16. J

  Haha wat een grappig en leuk mens is het toch

 17. Marc E. Putto

  Hanneke was veel leuker toen ze nog moddervet was en Jamin regelmatig visiteerde.
  De Patty Austin van Lage Landen was het destijds.
  Wel altijd maar weer verkerend in dat nare VARA-clubje/kliekje met Maas, de Leeuw en van Erp waar heel lastig tussen te komen was.

 18. Gekkigheidhier

  @karin, er zit meer waarheid in dat artikel dan je zelf al denkt. Verander elke de namen en helaas; het is realiteit.

 19. Arie

  Misschien zoekt Bokito nog iemand voor zijn harem.

 20. KIP

  Joh oma, laat er lekker mos op groeien. Waarom zou je je neus nog tussen lekkende Tena Ladies willen steken Hou het lekker bij een goed gesprek.

 21. Polakje

  Hanneke Groenteman is een vrijzinnige joodse geest.
  ik zeg altijd: weg met de christelijke jaren vijftig moraal!!!

 22. Floddero Flunk

  Zij heeft Quick ‘n Brite nodig. Want Quick ‘n Brite doet het allemaal!

 23. Annoniemus

  Wat een zielige zweetsok is dat mens toch , die er uitziet als een weggewaaid kippenhok !!

 24. KriKri het Ei

  Deze verschijning kan en mag geen mens genoemd worden, zo kan God het nooit bedoeld hebben. Dit is volstrekt abject.

 25. Wauter

  Het ligt dus niet aan haar uiterlijk zegt ze. Nou daar zijn de meningen nogal over verdeeld mevrouw groenteman. Je kan een aap kleren aantrekken, het blijft een aap.

 26. koos

  Ach oma Groeteman, kan nog steeds niet zonder aandacht.
  Zielig mens.

 27. Lorelei Johanson

  Misschien heeft het er meer mee te maken dat het een schagrijnig sekreet is. Ze woont bij mij om de hoek en zie haar vaker voor d’r deur zitten, en ze kijkt alle voorbijganger aan alsof er een verse keutel onder haar neus wordt gehouden. Heb haar wel eens aangesproken over haar verwaarloosde kat en haar proberen duidelijk te maken dat er een hele goede dierenarts om de hoek zit. Tja, subtiel hielp dus ook al niet. En dan staat ze er versteld van dat niemand erop wilt kruipen. Een therapeut had het haar misschien wel kunnen duidelijk maken. Enfin, niemand vindt een zure pruim sexy. Dus, eh, misschien wat aan je houding doen, madam.

 28. Lorelei Johanson

  Misschien heeft Patricia Paay er wel trek in. Opposites attract. Eentje dom en redelijk clever, en de andere dom en plastic. Enne, beiden hartstikke desperate attention-whores. Volgens mij en gouden formule en goed voor wat headlines.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.