Gordon waarschuwt BN’ers voor naderende biografie

Geplaatst op Sat 12 Aug 2017 om 10:32

Het is al een tijdje bekend dat Gordon werkt aan een nietsverhullende biografie en vandaag herinnert de RTL 4-ster zijn collega’s daaraan in De Telegraaf. ‘Gordon-biografie belooft een ongekende showbizzoorlog’, kopt de krant op pagina Privé. Gordon neemt geen gas terug in aanloop naar de verschijning van de biografie in februari 2018. “Er zullen heel wat mensen steil achteroverslaan als mijn boek straks in de winkel ligtEén ding is zeker: ik spaar níemand die dat niet verdient in mijn boek.

Het wordt een pittig boek. “Dat merk ik nu al aan Marcel (Langedijk, schrijver van het boek, red.), die soms de tranen in zijn ogen heeft staan als hij hoort wat ik allemaal heb meegemaakt.

Marcel is niet alleen emotioneel ‘over wat andere mensen uit de showbizz hebben gedaan of gezegd’ tegen Gordon, ‘maar ook gewoon de pijn en het verdriet die ik überhaupt heb moeten doorstaan in het leven’. “Daar heeft bijna niemand weet van…

Al eerder deed Gordon een boekje open over Jeroen van der Boom en René Froger. Zij zijn nog niet van Gordon af. “Ik ga nu nog geen namen noemen, maar sommige kun je wel raden lijkt me. Ik ga niet meer zwijgen, ik vertel gewoon eerlijk hoe het zit. Overigens kwam ik René onlangs nog tegen. Ik herkende hem nauwelijks meer: hij leek wel een oude man…

En Cornald Maas, die ooit Gordons Songfestival-avontuur wilde dwarsbomen? “Ik kan je nu al zeggen dat hij niet in mijn boek genoemd gaat worden. En dat om de doodeenvoudige reden dat ik hem dat niet waard vind.

Het Telegraaf-artikel ‘Ik spaar hélémaal niemand!’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
41 Reacties op “Gordon waarschuwt BN’ers voor naderende biografie”


 1. aammehoela

  Negeren deze gast en dat boek. Allemaal leugens en zwaar overdreven verhalen van deze narcist.

 2. Humus

  En als er kritiek op zijn boekje komt, loopt ie weer te janken dat iedereen tegen hem is…

 3. Jahbah

  En ik kan je vertellen dat in dit boek heel wat mensen zullen staan die sex met hem hebben gehad waarvan je het niet zou verwachten. Dit boek wordt echt een dikke tijdbom…

 4. Jahbah

  En ik kan je vertellen dat in dit boek heel wat mensen zullen staan die s*x met hem hebben gehad waarvan je het niet zou verwachten. Dit boek wordt echt een dikke tijdbom…

 5. Flits Bom

  Haha die Goor toch.
  “het leek wel een oude man”, precies op het zwakke plekje van Rene.. :-)

 6. pifpafpoef

  Weet je hoe wij hier zo een iemand noemen hier EEN BRUINE RAT!!

 7. Uuuh

  Gordon spaart hélémaal niemand…..tenzij hij het die persoon niet waard vindt…..

 8. Bas

  Gerard, Patty, Connie., Patricia, Chantal, Wendy, Erland cokedealers, biseksuele voetballers etc etc etc

 9. Uuuh

  Gordon kennende zijn dat er ook nog een héléboel!

 10. Otto Groeneveld

  Schei uit zeg, deze man meerdere zware gedrags en persoonlijkheidsstoornissen. Hij verzint het waar je bij staat. Iemand die grappen maakt over een meisje wat zwaar werd mishandeld en gruwelijk werd vermoord is niets meer dan een stuk stront wat op straat ligt.

 11. Wolter

  Kwam deze geit niet uit Stampersgat?

 12. Wolter

  @Otto Groeneveld. En dat stuk stront trappen we met zijn allen weer in.

 13. Hans

  @Wolter

  Waar heb jij taalles gekregen?

 14. Uuuh

  O jee de taalpolitie is weer paraat…..

 15. Wolter

  @Hans Wij zaten toch bij elkaar op de lagere school?

 16. Kas

  Deze man heeft echt een persoonlijkheidsstoornis. Tragisch figuur. Dat boek kan werkelijk helemaal niemand iets schelen. Ja de Telegrap zal er blij mee zijn om dikke vette sensatiekoppen te kunnen publiceren.

 17. Peter

  Elk woord over deze man is er een teveel – 8 dus – narcistische, naargeestige ordinaire, egoïstische, vervelende, ego strelende over de marktkraam gevallen ex markt koopman – Oei dat zijn er teveel opeens ! Sorry dat was niet de bedoeling – teveel eer voor dit portret !

 18. Klaas

  Kas…. mee eens. Gordon moet opgenomen worden want hij begint een gevaar voor zichzelf te worden, totaal geen zelfinzicht en empathisch vermogen.Zelf al de vreselijkste dingen over mensen gezegd maar dat vindt hij heel normaal. Hij heeft echt een stoornis.

 19. tsicsaR

  gordon heegt zich aangemeld bij Reetraggers Anonymous

 20. Yvonne

  Het eeuwige slachtoffer, de stumpert heeft het zooooo zwaar.

 21. Grumpy

  Het maakt onze Gordon allemaal niet uit wat we van Gordon vinden of wat we over Gordon zeggen, zolang we maar over Gordon blijven praten.

 22. Anonymous

  @ tsicsaR

  Verander je naam in reijlarpeL!

 23. tsicsaR

  Suenk, tad neb jij!!!!!

 24. Grumpy

  @ tsicsaR een paar schrijftips:

  1. zin beginnen met een hoofdletter;
  2. “heegt is geen Nederlands. He bedoelt vast “heeft”;”
  3. let op je interpunctie, de zin eindigen met een punt.

  Valt nog niet mee om foutloos Nederlands te schrijven …..

 25. tsicsaR

  let jij nou maar eens op je aan halens tekens, aap en paljas wat je bent !!!!

 26. Uuuh

  O taalpolitie. Ga wat beters met je leven doen dan hier kansloos mensen die niet leerbaar zijn de les de lezen…

 27. Grumpy

  @tsicsaR

  Nou nog één keer dan, nu wel beter opletten:

  1. zin beginnen met een hoofdletter;
  2. “aan halens tekens” dat kennen we niet, bedoel je soms “aanhalingstekens”?;
  3. “wat je bent” mag op deze wijze alleen door Cruijff.

  Fijne dag!

 28. Ronald

  Gordon is altijd heel open en eerlijk. Over anderen…
  Zelf is hij altijd slechts slachtoffer.

  Wie vroeg ook alweer ooit om een nekschot voor een Idols kandidaat?

  Die man is een gevaar voor zichzelf en zijn omgeving.

 29. Paut Pielusma

  Dit element met het inlevingsvermogen van een gemiddelde stoeptegel gaat een biografie schrijven? Gegarandeerd; het komt alleen vol met beledigingen te staan. Hij heeft inmiddels in voldoende mate bewezen dat hij daar extreem goed in is.

 30. Robin

  Gordon op zijn facebookpagina:

  De Telegraaf suggereert vanmorgen een interview met mij te hebben gehad? Zo noemen ze dat als je een journalist tegenkomt op een borrel en je geen commentaar geeft. Mijn boek wordt helemaal geen showbizz rel en de uitspraken over Rene Froger dateren van 2 jaar geleden uit het programma Pauw. Zo op sensatie belust en nergens op gebaseerd. Ik ben er helemaal niet op uit om mensen te kwetsen met dit boek want dat is wat ze willen juist. KUT Krant!!!!!

 31. Gw

  @Jahbah, dat was het eerste wat bij mij opkwam. Gordon is Gordon en spaart niemand.

 32. hcsnemtuG

  Als het boek confronterend wordt, dan is het einde oefening met Gordon, net als Thomas Dekker. Dit boek wordt groots aangekondigd en het zal met een sisser aflopen. Het wordt een tweede Hazes biografie waarin het misbruik zou worden onthuld en er geen letter over in stond . Was Maas het maar gelukt overigens.

 33. Doodle

  Leeft die man nou nog?

 34. Doodle

  Leeft dat schepsel nou nog?

 35. Oja ? JA !

  onzin

 36. Oja ? JA !

  @Grumpy 11:58
  Laat @tsicsaR maar.
  het is een zielig ventje die zijn puber frustratie hier kwijt wil.
  geen aandacht voor die zieke geest.

 37. Baallen

  Lach me dood, dit belooft een feestje te worden. Net als bij critici en politici met ongewenste meningen is men er hier als de kippen bij om iemand tot gevaarlijke gek te bestempelen. Als de minions hier al helemaal overstuur worden zegt dat wat over de angst onder de vrindjes op het ranzige, muffe gooise matras. Dit word SMULLEN !

 38. Sander

  Cornsld Maas wist toen al dat hij Europa moest beschermen tegen een imbeciel als Gordon die geen hond kan vinden voor zijn trouwshow. Nu gaan ze met geld lopen smijten om jongens deel te laten nemen aan zijn programma.

 39. Lorelei Johanson

  Het kan niets. Het is niets. Zal ook nooit wat voorstellen. Behalve dat het een hartstikke ordinaire valse nicht is. En, niemand vindt hem geestig of intelligent. Niemand, maar dan ook niemand lust er brood van. Kruip terug naar je hol. (No pun intended!)

 40. Laura Vamp Fatale

  Hoop niet dat ik er ook in sta. Tijd om op zoek te gaan naar een goede advocaat ( en nee geen Sprong )
  xxx

 41. Sven L.

  Ik moet bekennen dat ik wel nieuwsgierig ben, al kunnen we de inhoud globaal wel van tevoren gokken.

  Vraag me wél af of het zo verstandig is. Hij heeft aangegeven nog een jaar of 4/5 tv te blijven doen en dan is het niet handig om te gaan schoppen tegen die wereld. Maargoed; het boek zal het goed doen. Ik had het ‘n week voor Sinterklaas uitgebracht;)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.