Douwe Bob wil niet Rad van Fortuin presenteren

Douwe Bob ziet het niet zitten om collega-zanger André Hazes jr op te volgen als presentator van de SBS 6-quiz Rad van Fortuin. “Nee“, antwoordde hij vanochtend kort in de ochtendshow van 100% NL. Vanavond is Douwe Bob te zien met zijn eigen programma Douwe’s livingroom ft. Michiel Romeijn, een onderdeel van de experimentele tv-week TV Lab op NPO 3. Dat betekent echter niet dat hij flirt met een carrière als televisiepresentator. “Nee man, nooit. Muziek is mijn ding.

Douwe Bob wil alleen tv maken als het te maken heeft met muziek. “Wat het is: ik heb mezelf altijd voorgenomen dat ik het niet doe als het niet met muziek te maken heeft.

Zou hij dan zelfs nee zeggen tegen een kijkcijferkanon als Heel Holland Bakt? “Ik kook wel graag, dus dat zou misschien nog wel kunnen.

In Douwe’s livingroom ft. Michiel Romeijn ontvangt hij de bekende Nederlandse band De Staat en zanger Danny Vera in zijn eigen woonkamer. De norsige studiomanager Theo Griffioen, gespeeld door Michiel Romeyn, snapt weinig van muzikaal talent en heeft daarnaast te maken met ingewikkelde familieleden. Samen maken ze een ‘licht absurdistisch muziekprogramma’.

Douwe Bob legt uit: “Het is een muziekprogramma. Het gaat over muziek. Michiel Romeyn, mijn grote held van Jiskefet, is mijn tegenspeler. Hij zorgt voor de absurdistische humor. Dat is heel goed gelukt, vind ik. Het speelt zich af in mijn huiskamer.

Het programma is vanavond om 21.40 uur te zien op NPO 3. Een voorproefje:

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen