Patty Brard heeft al nieuwe tv-klus te pakken

Patty Brard is nog krap twee maanden te zien in Shownieuws en daarna zitten haar dagen bij SBS 6 erop. Tijd om te treuren heeft ze niet, want ze heeft alweer een nieuwe tv-klus te pakken. Dat heeft de televisiediva laten weten op Radio 538. Brard heeft ‘ja’ gezegd tegen een opdracht voor een concurrerende omroep. “Op 1 september ben ik klaar bij SBS en op 3 september vertrek ik al voor een andere omroep naar het buitenland. Echt stil zit ik niet geloof ik“, vertelt de presentatrice.

Of het voor Omroep MAX is? “Ha ha ha! Nee! Patty Op Reis zeker. Nee, dat is het niet hoor. Het is maar eenmalig. Ik heb een aantal heel leuke dingen op komst en daar gaan jullie heel veel van horen.

Brard blijft bij haar standpunt dat ze niet meer onder contract wil bij een omroep. “Ik heb gezegd dat ik alleen nog maar dingen ga doen die ik echt heel erg leuk vind. Er komen nu zo veel dingen op me af die ik leuk vind. Zo’n film inspreken vind ik leuk, maar het programma wat ik voor die omroep ga doen, is ook heel erg leuk.”

Dat ze niet meer exclusief wil heeft ook te maken met het feit dat ze rustiger aan wil doen. “Ik ga me niet uit de naad werken, want ik zit heerlijk op die berg op Ibiza. Ik wil niet constant aan het werk zijn. Ik wil de krenten uit de pap halen.

Maar wat is nou die tv-klus die eraan zit te komen? “Dat kan ik niet zeggen, want dan krijg ik heel veel straf.”

Brard liet dinsdag op Instagram weten dat ze een gesprek heeft gevoerd met tv-producent MediaLane:

Soms word ik heeeeel blij van vergaderingen! #medialane #wearelive #happy #nicepeople

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) op

Foto: SBS/Elvin

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen