Irene vindt botoxvrouwen als Linda op elkaar lijken

Irene Moors vindt dat vrouwen die botox gebruiken allemaal op elkaar lijken. Ze gaat er nooit aan beginnen. Dat zegt de SBS 6-presentatrice in weekblad Privé. Moors deelt met haar opmerking een sneer uit aan beroemde tv-vrouwen als Linda de Mol en Mari van de Ven. “Met rimpels heb ik geen probleem, ik zal me nooit laten verleiden om aan botox of fillers te beginnen. Alle vrouwen die dat doen, vind ik op elkaar lijken. Het karakter uit iemands gezicht verdwijnt, echt niet mooi“, zegt Moors.

Voor een tv-vrouw is Moors weinig bezig met haar uiterlijk. “Ik ben niet zo van het uiterlijk vertoon. Kleding moet makkelijk en lekker zitten en vooral draagbaar zijn. Een pak kan net, maar dan wel met gympen en een T-shirt eronder.”

Thuis draagt ze het liefst een spijkerbroek met een shirtje. “Voor televisie of evenementen leg ik mijn lot in handen van een stylist.”

Doet ze dan helemaal niks aan haar gezicht? “Ik blondeer mijn haar, want ik ben duifgrijs. Ik verf mijn wenkbrauwen en wimpers eveneens en ik ga eens in de zes weken naar de schoonheidsspecialiste.

Het Privé-interview met Irene Moors kunt u lezen via Blendle.

Foto: Nick van Ormondt/SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen