Eerste tv-recensies RTL Summer Night best positief

Beau van Erven Dorens‘ nieuwe tv-show RTL Summer Night wordt best goed ontvangen bij de tv-recensenten. Zowel Hans Beerekamp van NRC Handelsblad als ‘Han Lips‘ (fictieve naam) van Het Parool zijn enthousiast. Dat is te lezen in de kiosk. Beerekamp, die nog drie columns te gaan heeft voor hij definitief stopt als tv-recensent, vindt dat Van Erven Dorens prima is begonnen. “Beau vervangt Humberto aardig in de eerste RTL Summer Night“, is de kop van zijn rubriek Zap.

De discussie over het homohuwelijk was wat chaotisch aan het begin van de uitzending, vindt Beerekamp. Maar: “Afgezien van een rampzalige verlopen opening deed Beau van Erven Dorens het prima tijdens zijn eerste avond als presentator van de talkshow RTL Summer Night.

De presentatie was ‘heel aardig, ondanks vage echo’s van een eerdere, door hem geëntameerde en gepresenteerde flop bij Talpa/Tien, NSE’, aldus Beerekamp.

Op de een of andere manier moet je deze tv-ster geen nieuwsberichten laten voorlezen, maar wel de juiste vragen laten stellen aan een tijgermugspecialist”, besluit Beerekamp (NRC-site).

Aan het begin van RTL Summer Night kwam Peter Pannekoek met een roast van Van Erven Dorens, ‘om de recensenten voor te zijn’. “Dat leek Lips dan weer onnodig. Wij zijn dol op Beau”, stelt Lips.

Net als Beerekamp merkt Lips op dat Van Erven Dorens de uitzending nu op z’n Barend & Van Dorps opent met ‘het nieuws van de dag’. “Het begin was on-Beaus braaf; Barend & Van Dorp in de reprise.

Lips wil méér brutale Beau in de show. “Na een fris begin zapten we Humberto afgelopen seizoen vaak weg. Te voorspelbaar, te lief, te vaak een etalage voor RTL-gezichten die een RTL-programmaatje te verkopen hadden.

Krijgt Beau van RTL wel de ruimte om het randje op te zoeken dat Boulevard kreeg door zijn bravoure en vlerkerige vragen? Het mag wel een beetje Beau-er”, aldus Lips (Parool-site).

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen