Beau begrijpt geheimzinnige Everon Jackson Hooi niet

Mensen bij de tv hebben er een handje van om te denken dat hun activiteiten zó belangrijk zijn dat het moet worden behandeld als een staatsgeheim. Zo wist Maan de Steenwinkel woensdag in de late RTL Boulevard niet of ze wel mocht zeggen met wie ze zaterdag een duet zingt in Beste Zangers. Vlak daarvoor, in RTL Summer Night, spande GTST-acteur Everon Jackson Hooi de kroon. Hij kreeg de kans om aan tafel te vertellen over het nieuwe GTST-blaadje waarvan hij de hoofdredacteur is.

Hoewel RTL Summer Night zich leende voor het pluggen van het soapblad, mocht het programma slechts een kwart van de cover in beeld brengen. “Ik heb gehoord dat wij niet eens de cover mogen onthullen“, zei presentator Beau van Erven Dorens verontwaardigd tegen Hooi.

Hooi: “Nee, want dat gaan we morgen doen met iedereen.”

Van Erven Dorens: “Maar wat is er dan belangrijker dan dit programma, Everon? Ik heb gehoord dat we een kwárt van de cover mogen onthullen. Is dat alles?! Jezus, het regent hier weer ontslagen bij RTL Summer Night vanavond. Ik dacht dat we hem hier helemaal op tafel zouden krijgen.”

Waarom wordt dat zo spannend gehouden dat wij het niet mogen laten zien?“, vroeg de presentator zich af.

Hooi: “Het is toch wel leuk om dat morgen toch echt wel met de hele cast te doen. Zij hebben het ook nog niet gezien.”

Het is onduidelijk waarom zijn collega’s niet even kwamen kijken vóórdat hij een prominent talkshowoptreden had om het tijdschrift te pluggen.

Van Erven Dorens: “Veel plezier morgen en dan gaan we het zien bij Boulevard neem ik aan?

Hooi: “Of bij een ander programma.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen