RTL 5 strikt Nigel Barker voor Holland’s Next Top Model

RTL 5 heeft voor de tiende editie van Holland’s Next Top Model een jurylid dat bekend is van de Amerikaanse versie gestrikt: Nigel Barker. Hij neemt in de jury plaats naast de nieuwe presentatrice Anna Nooshin, Kim Feenstra en stylist JeanPaul Paula. Dat is bekendgemaakt in een video op Twitter. Barker was zeventien seizoenen lang jurylid in America’s Next Top Model, totdat hij vanwege vernieuwingen aan de kant geschoven werd. Nu keert hij terug, maar dan bij onze versie.

De RTL 5-kijker kent Barker niet alleen van America’s Next Top Model, maar ook van Benelux’ Next Top Model, waarin hij in het verleden een keer een gastoptreden deed. Hetzelfde deed hij bijvoorbeeld voor de Canadese of Mexicaanse versie.

Dat Nooshin de nieuwe presentatrice is van Holland’s Next Top Model was al even bekend. “Dit is voor mij echt een onwijze droom die uitkomt. Ik kijk dit echt al vanaf dat het begon. Dat ik dit mag presenteren, vind ik echt spannend“, zei ze eerder.

“Ik ben helemaal shaky. Het is echt heel spannend. Het is voor mij zo bijzonder dat ik dit mag doen, ook omdat ik nog relatief nieuw ben. Ik heb er heel veel zin in.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen