Patty Brard: ‘Botert niet tussen Humberto en Marieke’

Geplaatst op Tue 13 Jun 2017 om 10:37

Het botert niet tussen Humberto Tan en zijn RTL Late Night-sidekick Marieke Elsinga. Dat heeft Patty Brard vernomen in de wandelgangen, vertelde ze maandagavond in Shownieuws. Nu het Qmusic-ochtendduo Mattie & Wietze uit elkaar is gevallen, wordt er volgens De Telegraaf gepraat met Elsinga om Wietze de Jager op te volgen. En Brard gelooft dat wel. “Ze komt bij Qmusic vandaan, ze komt van de radio, dus het zou heel logisch zijn als zij terugkeert“, zegt de televisiediva.

Een overstap van Elsinga naar Qmusic werd in RTL Boulevard ontkend. “Ze is echt niet te bereiken. Ze is volgens mij ook echt op vakantie. Haar manager laat in elk geval wel dat de speculaties niet kloppen en ze gewoon bij RTL Late Night blijft“, zei Luuk Ikink.

Ook RTL ontkent volgens Ikink. “RTL zegt dat ze ook gewoon bij RTL Late Night blijft.

Mattie Valk bleef vager met zijn reactie: “Ik ga hier niks over zeggen. Niet over alleen of samen verder, niet over man of vrouw als collega en ook niet of er gesprekken zijn.

Brard blijft geloven in een overstap: “Ook omdat wij in diezelfde wandelgangen hebben gehoord dat het niet zo goed zou boteren tussen Humberto en Marieke. Ze is nu op vakantie. Haar woordvoerder heeft laten weten dat het niet waar is, maar ik zeg altijd: waar rook is, is vuur. Volgens mij is het gewoon nog niet rond, laat ik het zo zeggen.

Foto: SBS
29 Reacties op “Patty Brard: ‘Botert niet tussen Humberto en Marieke’”


 1. Dennis

  Dat het niet helemaal lekker loopt of inderdaad nog beter gezegd, niet helemaal botert tussen Marieke en Humberto, had ik al vanaf het begin door.

 2. Reactie

  Sissy-Humberto kan haar niet aan.

 3. Ron

  Als Marieke vertrekt bij Late Night hebben ze weer een probleem erbij na het vertrek van Ikink. Het hele programma heeft al te kampen met een hoop reuring in en om het programma n.a.v. capriolen van de host, dus dit kan er ook dan nog wel eens bij. Niet echt handig allemaal…

 4. Return

  Humberto vindt het niet leuk dat Marieke niet zo makkelijk te scoren valt als domme Dionne.

 5. Winkeltje?

  Wanneer gaat dit gedrocht met stront uit haar mond nou voorgoed naar Ibiza?

 6. De buurman van Tan

  Tussen Humberto en Dionne is het vuurtje weer flink aangewakkerd. Was weer een ouderwets hete nacht in het flatje aan de Zuidas.

 7. Peter Selie

  Luuk mag weer terug dan gaat RTL Boulevard weer wat leuker worden.
  ” IK heb de hele dag weer op internet gezeten en allemaal totaal nutteloze items voor jullie opgezocht waar je echt helemaal niets aan het, een foto van een beker koffie van Nick die daar net uit gedronken heeft. De hond van Frans Duits, inderdaad een herder en een lege fles van Bonny ”
  .

 8. Pak 'm

  @Ron

  Wat mot je?

 9. Syntax Error

  Brard is gewoon een trieste roddeltante geworden.

 10. Syntax Error

  En wat ziet ze er vadsig uit op die foto.

 11. ronnywassink

  ja ik vind het zo stom als het niet goed ga met het programma dan krijg er altijd iemand de schuld dat vind ik zo lach

 12. Bart M.

  Aan de foto te zien heeft mevrouw Brard net een bijna d00dervaring achter de rug.

 13. anonymous

  Hoop dat Patty gelijk heeft en dat Marieke weggaat bij rtlln

 14. Jose Hoebee

  jeeeeeetje, al die onderkinnen

 15. Paut Pielusma

  @Jose Hoebee. Ze spaart ze.

 16. Mousy

  Ja ja die wandelgang-verhalen van Patty kennen we wel. Is goed in de leer geweest bij Santegoeds.

 17. Johan

  Humberto is een hypocriete vreemdganger en daar houdt Marieke niet zo van.

 18. Robert

  Ach en mevrouw ordinair (brard) kan wel met iedereen door een deur, Die heeft met iedereen mot, en dan moet ze zo nodig weer over anderen roddelen.

 19. Pauline25

  Het is maar goed dat la brards contract afloopt en ze lekker op Ibiza gaat zitten want ze gaat er steeds slechter en dikker uitzien. Weinig appetijtelijks meer aan en oh ja die Ibiza achtige hut aan de Amstel raakt ze ook aan de straatstenen niet kwijt.

 20. kampie

  lachwekkend en treurig dat commentaar van de eencellige medemens altijd hier. zielig

 21. Helaas Ze Voldoet Niet

  Patty heeft goed geluisterd in de wandelgangen.

  Persoonlijk vind ik haar geen aanvulling in het programma.
  Martijn Koning of Jan Jaap van de Wal passen hier veel beter bij!

 22. kuzlu

  en altijd meteen maar weer gaan lopen zeiken over Brards uiterlijk (of dat van Angela de Jong of welke andere stevigerd dan ook)
  wtf heeft dat met dit onderwerp te maken, zootje dimiwts, hou ‘s op met dat domme gereageer.
  en @De buurman van Tan: nu kennen we je ‘grap’ wel… die is nu inmiddels 300 keer gemaakt, get a life
  .

 23. mix

  Afgeven op Brard is altijd makkelijk maar, meestal klopt het wel wat ze zegt. Ik denk dat Marieke inderdaad de radioshow samen met Matty gaat doen. Ik hoop voor voor het zelfde geld en een Tesla. Verder denk ik dat ze naast Ikink een van de sitekicks bij Boulevard wordt als ze vanaf september 7 dagen gaan uitzenden. Voor RTL Late Night zal er dan een nieuwe sitekick komen of Ikink verhuist terug. Wat mij betreft wordt ook Tan van het programma gehaald en permanent vervangen door Beau van Erven Dorens.

 24. Winkeltje?

  @kuzlu…zootje dimiwts ??

 25. Peter030

  Humberto heeft waarschijnlijk een blauwtje gelopen bij Marieke…

 26. Kuzlu

  Jajaja winkeltje? spelfoutje… 👏🏽👏🏽👏🏽 Heel goed gezien en ff scherp ‘benoemd’ Sherlock Holms… oeps nog n foutje

 27. wolfje

  Marieke is niet zo een dom blondje als Dionne is. Zij trapt niet in Oembertoo zn versierpogingen. Marieke heeft haar verstand wel.

 28. Mike

  Tan is zo’n onaangenaam persoon om mee samen te werken. Brard liegt niet.

 29. Bert

  Patty jij kijkt wel naar anderen, dat het tussen bepaalde mensen nidt botert, maar heb je jezelf al eens goed bekeken!?!?!
  Dat het tussen jou en anderen niet boter, met name ook jouw bloedeigen dochter, daar kijkt heel Nederland al jaren niet meer van op!!
  Ik zou me ook heel diep schamen als ik zo’n moeder had, die te pas en te onpas, een 3grote waffel heeft en meent altijd het gelijk aan gmhaar zijde te hebben!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.