Patty Brard: ‘Botert niet tussen Humberto en Marieke’

Het botert niet tussen Humberto Tan en zijn RTL Late Night-sidekick Marieke Elsinga. Dat heeft Patty Brard vernomen in de wandelgangen, vertelde ze maandagavond in Shownieuws. Nu het Qmusic-ochtendduo Mattie & Wietze uit elkaar is gevallen, wordt er volgens De Telegraaf gepraat met Elsinga om Wietze de Jager op te volgen. En Brard gelooft dat wel. “Ze komt bij Qmusic vandaan, ze komt van de radio, dus het zou heel logisch zijn als zij terugkeert“, zegt de televisiediva.

Een overstap van Elsinga naar Qmusic werd in RTL Boulevard ontkend. “Ze is echt niet te bereiken. Ze is volgens mij ook echt op vakantie. Haar manager laat in elk geval wel dat de speculaties niet kloppen en ze gewoon bij RTL Late Night blijft“, zei Luuk Ikink.

Ook RTL ontkent volgens Ikink. “RTL zegt dat ze ook gewoon bij RTL Late Night blijft.

Mattie Valk bleef vager met zijn reactie: “Ik ga hier niks over zeggen. Niet over alleen of samen verder, niet over man of vrouw als collega en ook niet of er gesprekken zijn.

Brard blijft geloven in een overstap: “Ook omdat wij in diezelfde wandelgangen hebben gehoord dat het niet zo goed zou boteren tussen Humberto en Marieke. Ze is nu op vakantie. Haar woordvoerder heeft laten weten dat het niet waar is, maar ik zeg altijd: waar rook is, is vuur. Volgens mij is het gewoon nog niet rond, laat ik het zo zeggen.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen