Wendy denkt door Erland dat ze soort Beyoncé is

Erland Galjaard doet Wendy van Dijk soms geloven dat ze een soort Doutzen Kroes of Beyoncé is. Dat vertelt de RTL 4-ster in weekblad Story. Van Dijk onthulde in Weekend al dat haar baas cq echtgenoot haar de hele dag door complimentjes geeft, en nu blijkt in Story welke gevolgen dat heeft. Ze geeft aan dat Galjaard haar elke dag zegt hoe ‘geweldig, mooi en getalenteerd’ ze is. “Zo vaak, dat ik soms ga geloven dat ik een kruising ben tussen Doutzen en Beyoncé“, legt ze uit.

Die waanideeën stoppen direct als Van Dijk een spiegel aantreft. “Vol zelfvertrouwen paradeer ik rond. Tot ik een spiegel tref of mezelf zie op een filmpje. Dan zie ik toch eerder een kruising tussen Yvon Jaspers en Nance

Het doet Van Dijks zelfvertrouwen ook goed dat ze niet afhankelijk is van zijn salaris. “Mijn vader zei altijd: Zorg dat je je eigen boontjes kunt doppen. Als kind snapte ik dat nog niet zo, ik dacht: ‘financieel onafhankelijk? Lekker belangrijk!’ Nu begrijp ik natuurlijk waar het vandaan kwam.”

Op het moment dat je zelfredzaam bent, kom je, zeker als alleenstaande moeder, in een positieve spiraal terecht. Los van het feit dat je een beter zelfbeeld krijgt, draai je ook weer mee in de maatschappij en ben je niet meer bezig met het álleen maar zorgen voor je gezin.”

Het Story-interview met Wendy van Dijk kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen