We Zijn Er Bijna XXL in première op SBS 6

Geplaatst op Thu 18 May 2017 om 15:07

Naast de jaarlijkse bejaardenvakantie met Martine van Os in de NPO 1-show We Zijn Er Bijna, kan de kijker vanavond ook terecht op SBS 6 voor een vleugje Omroep MAX. Die zender begint met een soort We Zijn Er Bijna XXL, namelijk De Wereld Rond Met 80-Jarigen. “Hierin trekt een groep hoogbejaarden de stoute schoenen aan om samen de reis van hun leven te maken“, legt een woordvoerder van de zender uit. “Als totale onbekenden van elkaar gaan zij het avontuur tegemoet.

Op elke bestemming ondernemen de bejaarden met elkaar een aantal toeristische activiteiten en gaat de ultieme droom van één van de hoogbejaarden in vervulling.

In de eerste aflevering start de wereldreis op Schiphol. Na een emotioneel afscheid van de (klein)kinderen, onthult presentator Dennis van der Geest de allereerste bestemming: Moskou.

Van der Geest vindt zichzelf een geschikte presentator voor deze bejaardensoos-show. “Ze voelen zich veilig bij me. In de sport was ik ook gewend aan lijfelijk contact, even een knuffel geven, al moet je vermijden dat je ineens de groepsknuffelbeer wordt. Wordt dát weer een dingetje“, zegt hij in het AD.

Voor de jongere kijkers is er niet veel aan. “Het is geen leedvermaak.

De Wereld Rond Met 80-Jarigen begint om 21.30 uur, na het suffe spelletjesprogramma Zullen We Een Spelletje Doen met flopmachine Kim-Lian van der Meij.

Foto: SBS
14 Reacties op “We Zijn Er Bijna XXL in première op SBS 6”


 1. Groenig

  “De Wereld Rond Met 80-Jarigen begint om 21.30 uur, na het suffe spelletjesprogramma Zullen We Een Spelletje Doen met flopmachine Kim-Lian van der Meij.”

  Een beetje tongue-in-cheek vind ik altijd wel leuk, maar dit is gewoon afzeiken om het afzeiken.

 2. Kuut

  Flopper de flop!

 3. mark2

  inderdaad wel erg afzeikend geschreven. maarja. deze site draait daarop.

 4. Joost

  Zullen We Een Spelletje Doen is nou juist één van de weinige leuke programma’s op die zender, zeker niet suf. Fijn dat het weer begint!

 5. Anders

  Tja als je je op 20-49 mikt moet je niet met bejaarden-tv komen.

 6. Ano

  Had na het nieuws van de terugtrekkende Sanoma wel wat exitnieuws van mensen verwacht inmiddels

 7. Zucht...

  … En weer een Talpa productie. Verwacht er daarom weinig van. Kijkers willen echte mensen en echte emoties zien, geen teveel geproduceerde/niet spontane verhalen en emoties.

 8. freek

  ik kijk er naar uit. Mede mogelijk gemaakt door DELA

 9. Matt

  De promo (in Moskou) belooft niet veel goeds… weten jullie wat je net gegeten hebt? BEER! Walgelijke vertoning…

 10. A.Zijn

  Ik vond de promo juist veelbelovend en programma valt ook echt niet tegen. Irene Moors doet de voiceover.

 11. ik reageer ook ff...

  Vreselijk program. Ook zo lekker gescript met die deur niet open gaat. Alsof er camera al stond te filmen toen de deur niet open ging. Een grote voorleesshow van Irene Moors #klaarmee

 12. Peter Selie

  Leuk programma !

 13. mix

  @Anders Daarom mikken ze ook niet op 20-49

 14. Dennis de D

  hahaha, de MC kan ook nog eens slecht tegen kritiek. Dit zal ook wel weer worden tegen gehouden.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.