Vliegtuig Frits Sissing maakt ongeplande tussenlanding

Frits Sissing is zich vanochtend het leplazerus geschrokken. Het vliegtuig van Transavia waarin hij zat maakte een ongeplande tussenlanding, vanwege een passagier die onwel werd. Dat laat de Avrotros-ster weten op Twitter. De Transavia-vlucht HV6143 gaat normaal gesproken rechtstreeks van Amsterdam naar Alicante, maar landde iets voor half negen op Parijs. “Hier zit ik dus in😰. Met de patiënt lijkt het goed te gaan. Ze is van boord, naar de dokter. Wij gaan nu verder“, aldus Sissing.

Transavia wil niet zeggen wat er met de passagier aan de hand was, maar wel dat dit een gebruikelijke maatregel is. “Het is gebruikelijk bij dat de persoon wie het betreft plus eventuele medepassagiers van boord gaan en de rest daarna verder vliegt“, zegt een woordvoerder tegen Upinthesky.

Het is niet bekend wat Sissing in Alicante gaat doen. Vermoedelijk gaat hij vakantie vieren in de Spaanse kustplaats.

Maandag had Sissing nog tv-opnames voor Tussen Kunst & Kitsch. De opnamedag vond plaats in Scheveningen, waar het volgens de presentator een ‘beetje winderig’ was. In Alicante is het vandaag 21 graden en nagenoeg windstil.

Foto: Leendert Jansen/Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen