Astrid Joosten blij met programmapakket en salaris

Astrid Joosten is blij met haar programmapakket en haar salaris bij de VARA. Dat geeft de presentatrice, die recentelijk een lintje kreeg, in gesprek met Weekend. Joosten is inmiddels 35 jaar werkzaam bij de publieke omroep en denkt niet aan overstappen of stoppen. “Het gaat hartstikke goed, dus ik denk: vooral lekker doorgaan. We werken in dit land tot onze 67ste en dat ben ik ook van plan om te doen. Dat vind ik heel normaal. Tot nu toe loopt het lekker, ik heb het erg naar mijn zin.

Ze behoort niet tot de grootverdieners van de NPO, maar is toch tevreden. “Ik heb het heel goed en heb het heel erg getroffen. Ik ben een bofkont dat ik het leukste werk van de wereld mag doen en dat ik daar ook nog een mooi salaris voor krijg.

De presentatrice zet zich vrijwillig ook in voor goede doelen. “Ik heb het altijd heel vanzelfsprekend gevonden om dit met je bekendheid te doen. Ik heb die bekendheid gekregen door het geweldige vak dat ik mag beoefenen en ik vind het logisch om iets terug te doen.

Of ze – terugkijkend op haar carrière – spijt heeft van een programma? “Nee, er zijn geen programma’s waar ik achteraf spijt van heb. Ik ben ook alweer met allerlei nieuwe dingen bezig, maar die houd ik nog even geheim.

Foto: VARA

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen