Astrid Joosten blij met programmapakket en salaris

Geplaatst op Tue 16 May 2017 om 15:25

Astrid Joosten is blij met haar programmapakket en haar salaris bij de VARA. Dat geeft de presentatrice, die recentelijk een lintje kreeg, in gesprek met Weekend. Joosten is inmiddels 35 jaar werkzaam bij de publieke omroep en denkt niet aan overstappen of stoppen. “Het gaat hartstikke goed, dus ik denk: vooral lekker doorgaan. We werken in dit land tot onze 67ste en dat ben ik ook van plan om te doen. Dat vind ik heel normaal. Tot nu toe loopt het lekker, ik heb het erg naar mijn zin.

Ze behoort niet tot de grootverdieners van de NPO, maar is toch tevreden. “Ik heb het heel goed en heb het heel erg getroffen. Ik ben een bofkont dat ik het leukste werk van de wereld mag doen en dat ik daar ook nog een mooi salaris voor krijg.

De presentatrice zet zich vrijwillig ook in voor goede doelen. “Ik heb het altijd heel vanzelfsprekend gevonden om dit met je bekendheid te doen. Ik heb die bekendheid gekregen door het geweldige vak dat ik mag beoefenen en ik vind het logisch om iets terug te doen.

Of ze – terugkijkend op haar carrière – spijt heeft van een programma? “Nee, er zijn geen programma’s waar ik achteraf spijt van heb. Ik ben ook alweer met allerlei nieuwe dingen bezig, maar die houd ik nog even geheim.

Foto: VARA
12 Reacties op “Astrid Joosten blij met programmapakket en salaris”


 1. Jubbetje

  Die gedachtengang zou ene Wendy ook moeten hebben.

 2. Otto Groeneveld

  Gatverdamme lijkt wel of je hier een over het paard getild liberaal trutje cq stinkgleuf aan het zeiken hoort. We werken hier door tot 67 hoor. Ga lekker tot je 67 in een verzorgingstehuis werken. Bejaarden wassen als je daar uberhaupt nog tijd voor krijgt. Of ander loodzwaar werk doen voor 1300 netto per maand ouwe zeikteef. Want we werken hier door tot je 67. Gatverdamme zeg wat een stel over het paard getilde liberalen bij die kut Vara. We werken hier door tot 67 hoor. Ja die zeikkwis zal zwaar werk zijn. Vragen voorlezen. ‘Wie was de derde keizer van Verwegistan’. Misselijk wijf.

 3. Marc E. Putto

  Ze vergeet het noemen van de (dag)voorzitterschappen in het schnabbelcircuit die Joosten per dag(deel) toch vaak nog een slordige 8 tot 10 mille opleveren dunkt me. Als je er daar nu 30 of 35 per jaar van hebt loont dat best.

 4. Roel

  Ik proef enige jaloezie van dertien in een dozijn-tiepjes.

 5. ???

  @ Otto

  Lees ik het nou verkeerd of lees jij totaal wat anders dan er staat? Ik kan je reactie namelijk niet rijmen met het artikel.

 6. anonymous

  Tja, als tv presentatrice kun je ook makkelijk doorwerken tot 67.
  Makkelijk baantje.

 7. Flits Bom

  Het enige wat ze hoeft te doen is het lid van JDM af en toe in de mond te nemen.

 8. Wolter

  Welk programma presenteert ze eigenlijk? Ik heb haar al jaren niet meer op de tv gezien.

 9. Hendrickx

  Astrid Joosten is een vakvrouw, wars van sterallures en al jaren een kundig presentatrice waar veel collega’s aan voorbeeld aan kunnen nemen.

 10. Meneer Kaktus

  Deze vrouw wordt maar niet ouder.

 11. anonymous

  @Hendrickx; zonder sterallures?
  Hahaha, heb je haar zeker nooit in haar opvallende Audi cabrio
  door Amsterdam zien rijden.

 12. Sven L.

  @ Marc; wat dacht je van Jack van Gelder… die is pas erg.

  Vroeger had Nieuwe Revu nog de top 100 schnabbelaars. Geinig om te lezen. V/d Boom kan er ook een handje van overigens. Maar hey; wat maakt het eigenlijk uit.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.