Dionne Stax geërgerd: ‘Allemaal om lezers te trekken!’

Dionne Stax vindt het heel vervelend als media bepaalde uitspraken uitlichten in een kop. Dat zegt de NOS-presentatrice, die al weken het shownieuws domineert vanwege haar vermeende affaire met Humberto Tan, in de Avrobode. Stax vertelde een keer in een interview dat Boer Zoekt Vrouw haar een droomprogramma lijkt om te presenteren, waarna media als LindaNieuws en Shownieuws dat gebruikten voor de kop. “Help! Dat blíjft me achtervolgen!“, zegt de journaallezeres nu.

Toch heeft Stax het zelf gezegd. “Een journalist drong een keer aan en toen heb ik uiteindelijk gezegd: er is één programma waar ik altijd naar kijk en wat me heerlijk lijkt om te presenteren en dat is Boer zoekt vrouw. Maar dat heeft meer met mijn achtergrond te maken dan met een serieuze wens, want mijn opa was boer.”

Het is niet zo dat ze uit is op het baantje van Yvon Jaspers, benadrukt Stax. “Dit is helemaal uit z’n verband gerukt en groot in diver- se koppen gezet. Alleen maar om lezers te trekken. Daar kan ik me echt aan ergeren.”

Zet het alsjeblieft niet in de kop. Het slaat nergens op. Yvon is geknipt voor dat programma!

Foto: NOS/Stefan Heijdendael

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen