AD-moslima vindt DENK een ‘relpartij’

Hanina Ajarai, als AD-columniste een van de prominentste bekendste moslima’s met hoofddoek in ons land, vindt DENK van Tunahan Kuzu een relpartij. Dat laat ze vandaag weten in haar column. Ajarai spreekt haar ergernis uit over het feit dat driekwart van de allochtone jongeren niet van plan is om te stemmen. “Er staan (potentiële) volksvertegenwoordigers klaar om Wilders flink tegengas te bieden, ze hebben alleen wel je stem daarvoor nodig. Wat houdt je in hemelsnaam tegen?!

Het is duidelijk dat Ajarai niet op de PVV gaat stemmen, maar tegenpool DENK lijkt haar ook niet echt te liggen. “DENK? Moet je die relpartij een kans geven?

Voor moslims is het lastig om een keuze te maken, stelt ze. Zo denkt ze dat GroenLinks stemmen geen goed idee is. “Dan moet je er rekening mee houden dat onverdoofd slachten wordt afgeschaft.”

D66 dan? Kan ook, Pechtold is tenslotte de felste criticus van Wilders en hecht veel belang aan onderwijs, maar is die partij niet ook erg anti-religie? PvdA is kansloos, dus dat is niet eens de moeite van het overwegen waard.

Hoewel kiezen lastig is, wil ze toch dat de allochtonen in ons land gaan stemmen. “GA VERDORIE STEMMEN, NEEM JE TAAK ALS LID VAN DEZE SAMENLEVING SERIEUS!

De AD-column Stemmen kunt u lezen via Blendle.

Foto: AD

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen