Talkshow Jinek en Pauw heet Pauw en Jinek

Geplaatst op Wed 15 Feb 2017 om 14:18

Foto: RTLDe talkshow die Eva Jinek en Jeroen Pauw samen gaan presenteren in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen heet Pauw & Jinek: De Verkiezingen. De eerste aflevering is op maandag 27 februari, de laatste op vrijdag 17 maart. Dat hebben KRO-NCRV en VARA vandaag laten weten. In Pauw & Jinek: De Verkiezingen praten de twee met alle politici, politiek commentatoren, prominenten en de belangrijkste gasten uit het nieuws over de lopende verkiezingsstrijd.

De omroepen spreken over ‘een politiek café met de politici aan tafel en aan de bar, debatten tussen gasten, cabaret en livemuziek’. De uitzendingen komen vanuit Amsterdam.

Het verkiezingscircus en alle trucs die daarbij horen zijn de thema’s van de uitzendingen. We praten niet alleen iedere dag met de politici, maar ook met de mensen die de verkiezingen van een afstandje kunnen beschouwen. Alle rumoer rondom de verkiezingen komt bij ons samen” aldus Jeroen Pauw.

Eva Jinek: “Belangrijk is dat we een balans in het programma vinden die er voor zorgt dat we de kiezer, die thuis op de bank zit, bereiken en goed informeren. En dat zonder de informatie te herhalen die al door de politieke spindokters en imagodeskundigen de wereld in geholpen wordt.

Pauw & Jinek zal net als Pauw en Jinek elke avond om 23.00 uur te zien zijn op NPO 1.

Foto: KRO-NCRV / Pauw
35 Reacties op “Talkshow Jinek en Pauw heet Pauw en Jinek”


 1. asd

  “Pauw & Jinek zal net als Pauw en Jinek elke avond om 23.00 uur te zien zijn op NPO 1”

  :)))

 2. LD

  P & J dus, originaliteit alom

 3. Norvo

  Je ver-wacht ‘t niet, he?

 4. really

  Dus het wordt een co-productie van de VARA-KRO-NCRV. “Vanavond, om 23.00 op NPO 1 bij de VARA-KRO-NCRV” is nogal een mond vol.

 5. Oembertoh

  Veel succes en plezier collega’s! Ik bleif elleke afent rond hallef ellef gewoon doorgaan met lekkerrrrr dansuhhhhh!!

 6. Annoniemus

  Heeft Jeroen Pauw ook eens een keer meer kijkers !

 7. BBcee

  ach het is toch allemaal NPO
  de omroepen zijn afgeschaft en het is allemaal NPO geworden

  vlak en oppervlakkig

  en ja Jeroen heeft geen boobies, Eva wel..

 8. Arjan

  Goud in handen

 9. LD

  @really BNN/VARA – KRO/NCRV Zelfs :D

 10. Ans

  Leuk!

 11. Marijke

  O nee. ik heb zo geen zin meer in Jeroen Pauw met zijn elitaire toontje Amsterdam centrum van het universum.

 12. mark

  Pauw arrogant en Jinek hoort meer bij het jeugdjournaal.

 13. TV-Man

  Goed plan en heel logisch nu Jinek zo goed scoort en ook per dag beter op haar plek lijkt te zitten.
  Uitzondering was het wat voorzichtige interview met Patricia Paay gisteravond, maar daar zal de idiote opstelling van Peter R. de Vries ook debet aan zijn.
  Bij de eerste vraag die kritisch was en die ieder gezond mens zichzelf stelt (waarom film je zoiets) begon Peter gelijk te briesen hoe Jinek die vraag durfde te stellen.
  Blijkbaar vindt Peter zichzelf naast misdaadverslaggever ook een prima interviewer, eindredacteur en censurist van vragen die hem niet bevallen.

  Dit terzijde, heeft Eva inmiddels een energie en toon te pakken die het plezierig maakt om de tv voor aan te zetten.
  Na een aantal jaren zoeken voor haarzelf en de kijker is ze nu in 1 klap van de reservebank naar het hoofdveld gepromoveerd.
  Een duo met Pauw ligt dan ook voor de hand, al ben ik heel benieuwd of dit allemaal in pais en vree is uitonderhandeld.

  Maar er zal wel geen filmpje van gemaakt zijn dus daar komen we vast niet achter.
  Hoe dan ook, leuk om naar uit te kijken.

 14. Laurens

  Het was toch de bedoeling dat dit om 22.30 uur werd uitgezonden?

 15. Anonymous

  Meende ook dat om 22.30 geprogrammeerd staat.

 16. Mike

  Van mij mag Jinek het lekker solo gaan doen.

 17. Anna

  Heel benieuwd naar deze combinatie!

 18. Silence

  Daar hebben ze vast lang over moeten nadenken….

 19. Timo

  Met deze combi moeten ze gewoon na de verkiezingen doorgaan.

 20. derk peeters

  Ergens meldde ik dat ik vond dat Eva zo’n schelle stem had. Een dag later was het verholpen. Ik blij. Worden deze reacties gelezen !!!

 21. derk peeters

  Ergens meldde ik dat ik vond dat Eva zo’n schelle stem heeft. Een uitzending later s het verholpen. Ik blij !! Worden deze reacties gelezen.

 22. Bouwens

  Deze avond hebben Jeroen en Eva ervoor gezorgd dat ik voor VNL ga kiezen. Zooo links gericht.. niet luisteren naar wat Jan zegt… enkel proberen om hem persoonlijk belachelijk te maken.
  Ik ben geen racist. Dat zullen mijn buitenlandse vrienden kunnen beamen. Maar je wordt gepushed om rechts te stemmen omdat ze gewoon niet willen luisteren naar de problemen die er wel zijn.
  Ik ben geen fan van Jan maar hij benoemd de problemen wel.

 23. Scharn

  Bouwens, ik irriteerde me ook mateloos aan die Jinek, maar overigens ook aan Pauw. Ben eveneens geen fan van Roos, maar hij heeft wel een punt wat betreft de islam. Maar daar mag het natuurlijk niet over gaan, dus schieten ze op de boodschapper en net zo lang totdat ze hopen dat niemand meer weet wat die Roos nou probeerde duidelijk te maken (namelijk dat o.a. de islam/koran geen gelijke rechten van man en vrouw toestaat, etc, etc.) Inhoudelijk mag het natuurlijk alleen worden als het links uitkomt. Zum kotsen!En dat domme publiek maar klappen voor die gladde Pechthold die zijn kans schoon zag om Jan Roos het genadeschot te geven. Als ik Jan was was ik opgestaan en had de zaal terstond verlaten.

 24. Ronald

  Bouwens, waar slaat dit nu op. Hij benoemt problemen, maar heeft er oplossingen voor die nooit gaan gebeuren . Benoemen is heel simpel , met werkbare oplossingen lomen een tweede. Uw stem op VNL is dus waardeloos.

 25. Anonymous

  @Scharn

  Ach, u wilt dat Roos een wildersje doet? De bijlbel kent overigens ook geen gelijkheid tussen man en vrouw.

 26. Anonymous

  Lelijk eendje, niet-objectieve Jinek werd even vakkundig de oren gewassen door Roos.

 27. Anonymous

  @ Scharn

  Wat niet echt werd doorzien door het linkse klapvee-der-belastingomroep, was het feit dat onbeduidende Pechtold deed wat hij Wilders verwijt, namelijk: zich populistisch gedragen.

 28. YKleyn

  Wil reageren op gisteravond Jinek en Pauw en sluit me aan bij o.a. Scharn. Schandalig hoe die twee omgaan met individuen die een andere mening hebben, in de pan gehakt, zonder respect, gewoon smerig.. Je kunt het niet met ze eens zijn, maar zo ga je niet met mensen om die je hebt uitgenodigd. IK kijk ook niet meer te schandalig voor woorden.

 29. Jan Cees

  Kijk met plezier naar dit programma. Actueel en scherp, prima om voor op te blijven.
  Het enige minpuntje dat ik even kwijt wil betreft de band die af en toe – vrij prominent – de aandacht trekt. En daarin zit dan een trompettist die kennelijk denkt dat ‘ie Dizzy Gillespie himself is! Gottegot, wat een uitslover met z’n kromgetrokken toeter, wat een kapsones!!
  Nog even de meester zelf, voor degenen onder de lezers die zich misschien afvragen waar ik het over heb: https://ichef.bbci.co.uk/images/ic/960×540/p01bqlq0.jpg

 30. Berrie Kerkdijk

  Pauw en Jinek doen wat ze in hun talkshow zelf aan de kaak stellen. Kan een krant een premier maken?! Zelf laten ze Mark Rutte door een stel boze Groningers onderuit halen, dus die word niet meer herkozen.
  De hoofdredacteur van de Telegraaf reageerde goed door Pauw een flinke tik over de neus te geven dat hij er openlijk van genoot dat de minister president volledig kansloos was tegen deze hetze. Iedere andere politicus die de afgelopen 6 jaar aan de macht was geweest had met dezelfde problemen re maken gekregen en deze ook niet naar de wens van de Groningers op kunnen lossen. Wij keken altijd naar Pauw en Jinek maar dat gaat anders worden. Laag bij de grond deze setting. Alleen maar rer meerdere eer en glorie van zichzelf.

 31. Anonymous

  @ Berrie Kerkdijk

  Fanboy van Rutte.
  Dat mietje heeft er niets van gebakken.

 32. Anonymous

  @ Jan Cees

  Haha!

 33. E

  P en J gistravond uitermate minderwaardig gedrag: de nalatigheid in leiden discussie Rutte vs Groningers bevestigt de partijdigheid !

 34. E

  Helemaal eens met Barry Kerkdijk: sterker, gedrag P en J was laag bij de grond.

 35. Hilde Peumans & Loek Rodrigues

  Gisteren getuige geweest van een schandelijke vertoning in Pauw en Jinek.
  Deze nodigden een groep ongecontroleerde schreeuwers uit Groningen uit.
  De minister president werd kansloos in het nauw gedreven. Was het misschien
  de bedoeling om de VVD onderuit te halen ? Rutte bleef waardig reageren ….een
  leider waardig.
  Trouwe kijkers uit België

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.