Talkshow Jinek en Pauw heet Pauw en Jinek

Foto: RTLDe talkshow die Eva Jinek en Jeroen Pauw samen gaan presenteren in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen heet Pauw & Jinek: De Verkiezingen. De eerste aflevering is op maandag 27 februari, de laatste op vrijdag 17 maart. Dat hebben KRO-NCRV en VARA vandaag laten weten. In Pauw & Jinek: De Verkiezingen praten de twee met alle politici, politiek commentatoren, prominenten en de belangrijkste gasten uit het nieuws over de lopende verkiezingsstrijd.

De omroepen spreken over ‘een politiek café met de politici aan tafel en aan de bar, debatten tussen gasten, cabaret en livemuziek’. De uitzendingen komen vanuit Amsterdam.

Het verkiezingscircus en alle trucs die daarbij horen zijn de thema’s van de uitzendingen. We praten niet alleen iedere dag met de politici, maar ook met de mensen die de verkiezingen van een afstandje kunnen beschouwen. Alle rumoer rondom de verkiezingen komt bij ons samen” aldus Jeroen Pauw.

Eva Jinek: “Belangrijk is dat we een balans in het programma vinden die er voor zorgt dat we de kiezer, die thuis op de bank zit, bereiken en goed informeren. En dat zonder de informatie te herhalen die al door de politieke spindokters en imagodeskundigen de wereld in geholpen wordt.

Pauw & Jinek zal net als Pauw en Jinek elke avond om 23.00 uur te zien zijn op NPO 1.

Foto: KRO-NCRV / Pauw

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen