Robert Jensen prijst ‘enorme seksdrive’ Patricia Paay

Robert Jensen vindt de uitgelekte seksvideo van Patricia Paay helemaal niet zo choquerend. Hij prijst juist haar seksdrive op 67-jarige leeftijd. Dat zegt de tv-ster in het AD. Paay was jarenlang vaste gast in Jensens talkshows. Het ging vaak over seks en ze liet zelfs toe dat haar borsten betast werden. Nu is Paay iets pittiger in de media verschenen. “Eerlijk gezegd heb ik wel respect voor mensen die op die leeftijd zo avontuurlijk zijn, en dat bedoel ik zeker niet cynisch“, aldus Jensen.

Jensen vindt het ook leuk dat Paay altijd zo openhartig praatte over seks. “Zij heeft een enorme seksdrive en praat erover als een kerel. Ze heeft gewoon een hoop plezier.

Het uitlekken van een seksvideo had voor een andere BN’ers schadelijker geweest, denkt Jensen. Paay leeft volgens hem letterlijk van de media-aandacht. “Heb ik altijd respect voor gehad dat ze er in die zin altijd van alles aan deed om geld te verdienen.”

Ik heb ook niet het idee dat er na de scheiding met Adam Curry veel voor haar is overgebleven. Dat ze voor de Playboy-sessie even naar broek uit moest doen om ‘m weer op te houden.”

Het AD-artikel ‘Tip voor Patricia Paay: lach er gewoon om’ kunt u lezen via de AD-site.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen