Martin Gaus baalde vreselijk van Bridget Maasland

Hondenkenner Martin Gaus heeft lange tijd flink gebaald van RTL-presentatrice Bridget Maasland. Dat onthulde hij vrijdagavond aan de presentatrice in een item in RTL Boulevard. Maasland richtte in 2005 haar hondenstichting Dutchypuppy op, maar dat viel niet helemaal goed bij Gaus. “Jaren geleden begon jij iets met dieren en ik voelde verschrikkelijk de concurrentie. Ik dacht: er klopt geen donder van en laat die Mien gewoon programma’s gaan presenteren“, bekende hij.

Gaus hoopte dat Maasland snel weer zou stoppen. “En zich niet zou bemoeien met dieren, want dat is van mij. Daar had ik ontiegelijk de pest over in.

Uiteindelijk is de woede een beetje gaan liggen. “Na verloop van tijd kom je je op een andere manier tegen en dan ben je een heel open mens.”

Ik zal het ook nooit vergeten dat je tegen me zei: ‘Je hebt een beetje de pest in me, hè?’ Toen kwam je naast me staan, gingen we samen op de foto en toen was het goed.”

Maasland was vroeger overigens ook niet zo’n fan van Gaus. Ze vindt dat hij in de goede richting veranderd is. “Hij is echt met zijn tijd meegegaan, want vroeger was hij ook van het corrigeren en tegenwoordig van het belonen. Hij doet het allemaal hartstikke goed.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen