Sandra Schuurhof wil meer Instagramvolgers

SBS 6-ster Sandra Schuurhof wil graag meer volgers op Instagram. Ze heeft er nu 966, maar ze wil er ‘veel meer’. Dat laat de presentatrice weten op Twitter, waar ze veel minder actief is maar wel veel meer volgers heeft, namelijk 12.222. Schuurhof vindt het jammer dat ze meer energie stopt in Instagram, maar dat haar Twittervolgers niet overstappen. Ze heeft al meerdere verzoeken gedaan om haar ook op Instagram te volgen. “Volgen jullie mij al op Instagram? Ben ik een stuk actiever dan op dit platform.

Twee dagen later doet ze alweer een oproep. “Goedemorgen!n Wat leuk dat jullie mij ook op Instagram volgen. Maar er kunnen er nog veel meer bij:-)! Insta: Sandra_Schuurhof. Zie jullie daar!

Op Instagram laat Schuurhof onder meer zien hoe ze op straat loopt met bronzen laarsjes. Nog schokkender is een selfie die ze achter het stuur heeft genomen, terwijl ze op de snelweg rijdt en haar kind achterin zit.

Mogelijk voelt Schuurhof zich niet meer gezien. Tv-kenner Bert van der Veer stelde vorig jaar nog dat ze is ‘afgegleden’ sinds haar overstap van RTL naar SBS. “Sandra Schuurhof vind ik een voorbeeld van iemand die een zekere graad van onzichtbaarheid heeft bereikt. Ze was bij RTL heel prominent aanwezig, zeker als koningshuisdeskundige in RTL Boulevard. Dat gaf haar echt een gezicht en status. Ik vind dat ze dat wel een beetje kwijtgeraakt is, eerlijk gezegd.

Schuurhof verloor vorig jaar ook nog eens haar column in Vrouw, het tijdschrift van De Telegraaf. De redactie vond haar sinds haar bevalling ontzettend seksloos geworden.

De schokkende Instagramfoto:

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen