RTL 5 strikt Patricia Paay voor Nationale Sekstest

Patricia Paay is dit jaar een van de kandidaten van De Nationale Sekstest op RTL 5. Ze neemt het op tegen YouTube-ster Giel de Winter, Oh Oh Daar Gaan We Weer-gezicht Geneviève Fox, Holland’s Next Topmodel-winnares Loiza Lamers en presentator Kay Nambiar. Dat heeft de tv-zender laten weten. De vijf BN’ers zijn ieder gekoppeld aan een publieksvak. Het gaat om respectievelijk sexy moeders, onliners, stouterts, babes en hunks. Zij strijden om de titel ‘sekspert’ van 2017.

De vragen zijn onderverdeeld in vijf categorieën. In de categorie ‘ken je lichaam’ wordt gekeken naar de invloed van seks op het lichaam en andersom. In de tweede ronde, ‘tussen de lakens’, wordt meer ingegaan op de praktische kant.

Seksuele gewoontes in andere landen komen aan de orde in de categorie ‘over de grens’. De ‘kut en klotevragen’ geven antwoord op moeilijke vragen over elkaars edele delen. In de laatste categorie, ‘porno en passie’ wordt de wereld van plaatjes en begeerte belicht.

De presentatie van de test, dit jaar op woensdag 25 januari, is wederom in handen van Yolanthe Sneijder-Cabau en Rick BrandstederGoedele Liekens is de deskundige.

Vorig jaar deden Jan Heemskerk, Marc de Hond, vlogger Monica Geuze, rapper Keizer, Fred van Leer, Sylvana Simons, B-Brave-zanger Dioni Jurado en Victoria Koblenko mee aan de quiz.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen