Rob Geus: ‘Keuken van 3FM is gore bende’

De keuken van 3FM is erg smerig. Die van 100% NL is daarentegen redelijk op orde. Dat zegt Rob Geus in een video ter promotie van het nieuwe seizoen van De Smaakpolitie, dat woensdag van start gaat op SBS 6. Geus schrok behoorlijk van wat hij aantrof bij 3FM. “Hé jongens, wat is dit? Het lijkt wel een studentenhuis. Staat er echt nog yoghurt van 20 december in de koelkast? Ik dacht echt dat ik in de maling werd genomen in de keuken. Wat een gore bende“, aldus de tv-presentator.

Bij 100% NL kon Geus niet meer vinden dan een kant-en-klaarmaaltijd met rookworst die over de datum was, of zoals Geus zegt ’toe aan zijn laatste rustplaats’. “Dat worstje met die zuurkool: man, man, man, dat was slecht“, aldus de keurmeester, die verder alleen nog een tip gaf voor een schonere oven.

Hij nam ook een kijkje in eigen huis, namelijk bij SBS Shownieuws. Daar trof hij een pak melk aan met een houdbaarheidsdatum tot 23 december. “Dan kun je net zo goed gelijk karnemelk kopen.”

De collega’s van Shownieuws kunnen nog een hoop leren, aldus Geus. “Ik was er drie minuten binnen, maar had sowieso al drie punten die beter kunnen.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen