Hoogste score Naar Bed Met Irene tot nu toe

Irene Moors heeft het eerste seizoen van haar late-night-talkshow Naar Bed Met Irene zaterdagavond hervat met 418.000 kijkers, goed voor een marktaandeel van 9,6 procent. Daarmee is deze vijfde aflevering met André Hazes jr de best scorende aflevering tot nu toe. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Tot nu toe was de eerste aflevering met Jan Kooijman de meest bekeken aflevering. Naar die uitzending in november keek een publiek van 360.000 kijkers (9 procent).

De aflevering met Katja Schuurman trok 348.000 kijkers (9 procent), die met Tjitske Reidinga 294.000 kijkers (8 procent) en die met Gert Verhulst 277.000 kijkers (6 procent).

Nog geen 10 procent marktaandeel op een uitzendtijdstip met weinig concurrentie is nog wel wat magertjes. Moors hoopt dat de cijfers stijgen als de mensen het programma eenmaal hebben gevonden.

Naar Bed Met Irene is elke zaterdagavond na de late Shownieuws te zien op SBS 6. Het programma is in tegenstelling tot de eerste twee afleveringen niet meer live, wat het programma iets minder urgent maakt.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen