Fajah Lourens krijgt kritiek op optreden bij TV Café

Fajah Lourens vindt de reacties die ze krijgt op haar optreden in Carlo’s TV Café negatief. Ze trekt zich op aan het succes van haar boeken. Dat laat de dieet-dj weten op Twitter. Carlo Boszhard liet Lourens vertellen over haar dieetboek én een spelletje spelen: met squats moest ze een reeks ballonnen kapotmaken. Daardoor kwamen haar billen erg goed in beeld, en dat liet de kijker merken. “Wat heb ik toch een uitgehongerde kont hè, in Carlo’s TV Café. Heerlijk weer die ophef“, zegt ze.

Lourens lacht zich rot om de kritiek. “Zo leuk te zien dat er weer wat mensen zijn die toch op een negatieve manier willen mee liften op mijn ongekende succes, #bestsellers. Op naar nummer 1 en 2 met mijn boeken.

De kritiek op Lourens is enorm groot, omdat ze het ‘omarmen van je hongergevoel’ promoot en ze vrouwen aanbeveelt om niet de gangbare 2000, maar slechts 1350 calorieën per dag te eten. Als iemand haar daarop wijst, zegt ze: “Volgens mij ben je niet bewust van de obesitas die er gaande is in Nederland, ik heb meer dan 100.000 vrouwen geholpen met een gezonder lichaam.

Soms wil je mensen helpen, maar inderdaad ik laat het los heeft geen zin. Ik ga verder met de wereld veroveren met mn boek.

Overigens is het Lourens gelukt om de twintig ballonnen binnen de aangegeven tijd te doen knappen. Om de uitdaging te bewaren heeft het programma voor de editie met Viola Holt de helft van het aantal ballonnen klaar staan.

Lees ook: Kritiek op Lodewijk Asscher om poseren met Fajah (zaterdag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen