Jan Versteegh wordt vooravondgezicht NPO 3

Jan Versteegh wordt hét gezicht van de vooravond van NPO 3. De BNN-ster drukt vanaf januari met zijn nieuwe dagelijkse programma De Quickest Quiz een belangrijke stempel op de zender. Dat heeft de omroep laten weten. De vooravond van NPO 3 heeft nooit meer een vaste waarde gehad sinds het vertrek van De Wereld Draait Door naar NPO 1. Tegenwoordig zendt Zapp tot 19.30 uur uit, waardoor NPO 3 maar een uurtje vooravond te vullen heeft. Versteegh verzorgt straks de helft.

De Quickest Quiz neemt het straks om half acht op tegen DWDD op 1, RTL Nieuws op 4 en Utopia op 6. “Presentator Jan Versteegh knalt het nieuwe jaar in met de allersnelste en vrolijkste kennisquiz op aarde“, belooft NPO 3.

In drie vliegensvlugge rondes van één minuut worden BN’ers in twee teams getest op hun algemene kennis door razendsnel te drukken en te swipen op hun tablet. Ze geven in één minuut antwoord op twintig vragen zoals: is de pinda een vrucht?

De twee beste teams van de week strijden op vrijdag in de weekfinale om te titel de Quickest Quizer van de Week. Kandidaten zijn onder meer Tim DouwsmaFerry Doedens en Heleen van Royen.

Versteegh: “De Quickest Quiz is de snelste slijpsteen voor de geest op televisie. Je kunt vanaf de bank meespelen en niet alleen je intelligentie, maar ook je snelheid vergelijken met onze kandidaten. Het feit dat deze quiz een dagelijks programma wordt, geeft het voor mij een extraatje. Elke dag is binnen de televisie toch een soort eer.

Na De Quickest Quiz staat in januari het programma Nederland Verhuist op het programma bij NPO 3.

Foto: BNN-VARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen