Sylvie Meis: ‘SBS 6 ziet mij niet als de verlosser’

Sylvie Meis is niet door SBS 6 aangetrokken in de hoop dat zij de zender eigenhandig uit het slop trekt. Dat vertelt de presentatrice, wier vorige Nederlandse programma The Face in 2012 genadeloos flopte op RTL 5, in De Telegraaf. Meis maakt vanaf zaterdag samen met Jeroen van der Boom hét zaterdagavondprogramma van SBS 6: Wedden Dat Ik Het Kan. “Nee ik ben niet de messias. Ik ben niet gevraagd om SBS uit het slop te trekken“, vertelt de presentatrice.

De presentatrice hoopt hooguit een bijdrage te kunnen leveren. “Het is fantastisch dat Jeroen van de Boom en ik de kans krijgen om een ouderwets entertainmentprogramma neer te zetten.”

Met het beste beentje voor gaan we die uitdaging aan. Maar ik ben me er wel degelijk van bewust dat kijkcijfers doorslaggevend zijn. De tijd zal het leren.

Meis focus blijft op haar Duitse tv-carrière liggen. “Ik blijf in Duitsland wonen. Ik vind het een leuke uitdaging en ik wil niet aan het einde van mijn carrière denken: ‘Shit, ik ben nooit verder gekomen dan Duitsland’“, besluit ze in de krant, via Blendle.

Lees ook: Sylvie stopte in Nederland vanwege ons rechtssysteem (maandag)

Foto: SBS/Nick van Ormondt

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen