Albert Verlinde kijkt ademloos naar Vlucht HS13

Albert Verlinde is een groot fan van de NPO 3-serie Vlucht HS13 met Katja Schuurman. Dat vertelt de showkenner in TROS Kompas. Verlinde werd naar eigen zeggen verrast door Schuurman. “Vlucht HS13 is een spannende serie waar ik ademloos naar kijk door het verhaal, maar vooral door de prestaties van de actrice Katja. Nog nooit zag ik haar zo goed en zelfverzekerd. Wat een klasse en wat is het mooi om te zien dat ze opstijgt in een serie die gaat over een neergestort vliegtuig.

Zelf zegt Schuurman dat haar goede prestaties te danken zijn aan de regisseur. “Dat zal zeker een van de oorzaken zijn. Maar ik denk ook dat ze de vleugels krijgt door de liefde”, zegt ze, verwijzend naar haar nieuwe vriend Freek.

Volgens Verlinde straalt Schuurman door Freek ‘een rust en zelfverzekerdheid uit die we lang niet van haar gezien hebben’. “Ik hoop dat er na deze tv-serie nog vele rollen voor Katja zullen volgen.

Verlinde en Schuurman hebben een turbulent verleden met elkaar. In 2009 maakte hij vroegtijdig haar zwangerschap bekend. Ze verloor haar kindjes echter. Daar heeft vooral haar toenmalige vriend Thijs Römer zich erg boos over gemaakt.

In december zei hij nog: “Albert Verlinde vond het noodzakelijk om dat nog voor die drie maanden wereldkundig te maken. Vervolgens bleken die kindjes niet meer te leven, maar wel nog in haar buik te zitten. Toch werd ze de hele dag door gefeliciteerd met haar zwangerschap, omdat die mongool had gedacht: ik heb een leuke scoop.

Foto: RTL

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen