Lil’Kleine loopt boos weg uit interview met Telegraaf

Rapper Lil’Kleine is boos weggelopen uit een interview met pagina Privé van De Telegraaf. Hij was boos omdat de Privé-verslaggeefster een privévraag stelde. Dat is vandaag te lezen in de krant. Het interview begon ‘redelijk soepel’, aldus Privé, maar plotseling sloeg de sfeer om. “Uiteraard vragen we hem ook naar zijn zo turbulente relatie met zijn moeder. Prompt breekt hij het gesprek af, mompelt wat naar zijn manager Nathan Moszkowicz en beent boos weg“, zo is te lezen in de krant.

De zoon van Bram Moszkowicz weigert al dagen om een verklaring te geven over ‘het gedrag van zijn jonge ster in wording’, aldus Privé.

Privé heeft daarom maar verhaal gevraagd bij zijn moeder, die hij al vijf jaar niet ziet. Zij vindt het gedrag van Lil’Kleine ook niet door de beugel kunnen. “Ik heb inmiddels via verschillende wegen, zoals via zijn manager, geprobeerd weer contact met Jorik te krijgen, want ik heb geen gegevens meer van hem. Vooralsnog helaas zonder resultaat.

Ik vind het jammer dat hij geen duidelijkheid wilt scheppen in zijn besluit mij niet meer te willen spreken. Voorlopig kan ik alleen maar gissen. Ik heb ook nog twee andere kinderen en ben, volgens mij, voor hen toch best een leuke moeder.

Het Telegraaf-artikel over Lil’Kleine kunt u lezen via Blendle.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen