Men’s Health wil Filemon Wesselink niet op cover

Foto: RTLMen’s Health wil Filemon Wesselink niet op zijn cover hebben, omdat hij bij het oppompen van zijn lijf heeft ‘valsgespeeld’. Daarom is gekozen voor Ryan Reynolds. Dat zegt hoofdredacteur Ronald Janus in een voorwoord. De tv-ster en Men’s Health hadden afgesproken dat hij op de cover zou komen als hij door zijn tv-programma Filemon Staat Strak een strak lijf zou krijgen, maar het blad zag daar van af toen hij zijn anabolengebruik opbiechtte. “We twijfelden geen moment.

Men’s Health wil geen anabolenlijf op zijn cover. “Een cover is een beloning voor wilskracht, niet voor valsspelen. Een atleet die betrapt wordt op valsspelen krijgt een schorsing aan zijn sportbroek. Filemon werd met zijn bekentenis dan ook uitgesloten van de kans onze voorkant te sieren.”

Het onderwerp anabole steroïden is tot deze editie van Men’s Health nooit uitgebreid belicht. “Simpelweg omdat ze niet bestaan in onze belevingswereld. Wij schrijven over gezondheid en fitness, voor de subcultuur waarin anabolen zoiets zijn als een bakje kipfilet bestaan weer andere platformen.

De Men’s Health-lezer gebruikt geen anabolen, meent Janus. “Ik geloof ook best dat het Filemon was gelukt zonder – net als de honderden covermodellen die hem wél voorgingen.

Men’s Health houdt het bij kipfilet.

Wesselink staat verderop wel met foto’s en een uitgebreid interview in de Men’s Health. Hierin vertelt hij onder meer dat hij blij is met zijn nieuwe lijf en dat hij nu ‘beter kan neuken’.

Het Men’s Health-interview met Wesselink kunt u lezen via Blendle.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen