Ali B rekent op terugkeer in The Voice of Holland

Ali B gaat ervan uit dat hij ook van de partij is in het volgende, zevende seizoen van The Voice of Holland. Dat heeft hij gezegd op 100% NL. De rapper is sinds het vierde seizoen coach in The Voice en wil voorlopig nog niet weg. “We zijn er wel over in gesprek, maar je kunt er wel vanuit gaan“, aldus Ali B, die vooral benieuwd is naar de opvolger van Marco Borsato. “Talpa gaat zelf in gesprek en op een gegeven moment gaan ze wel met ons praten wat wij denken en vinden. Dat doen ze altijd wel.

De naam van Guus Meeuwis gaat al een tijdje rond, maar Ali B weet niet of dat een serieuze optie is. “Dat weet ik oprecht niet. Guus zou wel heel leuk zijn.”

Anouk heeft voor twee seizoenen getekend en is volgend seizoen dus ook weer van de partij, al denken sommigen dat ze na dit seizoen al opstapt. “Ik weet niet of ze volgend jaar nog naast me zit. Ik heb haar wel heel vaak geplaagd.”

Ik heb wel het idee dat Anouk er steeds beter in komt. Voor haar was het nog het meest wennen zo’n programma, maar haar bijdrage wordt ontzettend gewaardeerd.

Ik denk wel dat ze blijft. Het zou heel raar moeten lopen. Al kan ik niet in haar koppie kijken.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen