Johnny de Mol nieuwe host Holland’s Got Talent

Johnny de Mol volgt Robert ten Brink op als presentator van de grote tv-show Holland’s Got Talent. Dat maakte hij vanavond bekend in RTL Boulevard. Ten Brink heeft de talentenjacht vijf seizoenen lang gepresenteerd. “Het is heel dubbel. Aan de ene kant heb ik het vijf jaar lang met ongelooflijk veel plezier gedaan. Aan de andere kant heeft het format misschien wel een opfrisser nodig én ik zit tot de zomer volledig vol met All You Need en Love Is In The Air“, aldus de presentator.

De 60-jarige tv-ster is blij met zijn 36-jarige opvolger. “Het feit dat Johnny het gaat doen vrolijkt mij enorm op. Ik denk dat hij dat kan. Hij is empathisch genoeg om dit te kunnen.”

Het gaat om verhalen, om mensen die jarenlang iets oefenen. Die verhalen moet je losweken bij die mensen. Ik denk dat Johnny heeft bewezen dat hij dat goed kan.”

De Mol zelf is buitengewoon trots. “Ik heb vorig jaar met Superkids al een beetje kunnen ruiken aan het studiowerk. Het is wel heel tof dat ze me nu hiervoor vragen en dat ze vertrouwen hebben dat ik dit kan.

Holland’s Got Talent kent komend seizoen voor het eerst een vierkoppige jury: Angela Groothuizen, Chantal Janzen, Dan Karaty en Gordon nemen plaats achter de jurytafel.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen