Radio 10-baas: ‘We zijn nog niet uitgegroeid’

Radio 10, de radiozender met onder meer ochtend-dj Tim Klijn, zal ook de komende maanden blijven groeien. Dat verwacht zenderbaas Carlo de Boer, zegt hij in een persbericht. Vanochtend werden de meest recente luistercijfers gepubliceerd en daaruit blijkt dat Radio 10 weer 0,1 procentpunt marktaandeel heeft gewonnen. Met 5,1 procent is Radio 10 nu de nummer zeven van het land. “Met deze alsmaar stijgende luistercijfers is het duidelijk dat Radio 10 nog niet is uitgegroeid.

De Boer is meer dan tevreden. “Ondanks de vakantieperiode heeft Radio 10 er opnieuw meer luisteraars bij gekregen. In een jaar tijd zijn er bijna 300.000 nieuwe luisteraars bij gekomen en is het marktaandeel met 16 procent gestegen van 4,4 procent naar 5,1 procent.

Ondertussen maakt Radio 10 zich klaar voor het najaar. Vanaf 17 augustus staat Radio 10 in het teken van de 90’s en is de 90’s Top 510 te horen.

En op 24 augustus start er een nieuwe editie van het leukste radiospel van Nederland: De Lach van 10, waar luisteraars tienduizenden euro’s mee kunnen verdienen.”

Lees ook: Q-music stijgt flink: nummer drie van Nederland

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen