Lil’Kleine: ‘Altijd duizend euro cash op zak’

Zanger Lil’ Kleine, bekend van de zomerhit Drank & Drugs, wil vooral erg rijk worden. “Ik ga graag één keer in de maand naar Ibiza en daar heb je nou eenmaal centjes voor nodig“, vertelt de zanger in Het Parool. Poen is belangrijk voor de Amsterdamse zanger. “Normaal heb ik gewoon duizend euro op zak, maar nu toevallig wat meer. Ik ga zo mijn eerste Rolex kopen, dus ik heb tienduizend euro op zak. Wil je het zien? Vind je dat mooi? Geld is wel een drijfveer voor me.

Kleine weet wel waar hij zijn geld aan moet uitgeven. Zo gaat hij vaak alleen uit eten. “Ik ga vaak naar The Oyster Club of The Harbour Club. Ik wil gewoon in een restaurant zitten, waar ik word bediend. En ik houd gewoon van lekker eten, dus daar geef ik graag mijn geld aan uit.

Rijk worden is nu gewoon het belangrijkste in mijn leven en dat verandert denk ik pas als ik kinderen krijg“, legt hij uit.

Tot slot laat Kleine nog weten dat we de Russische president Poetin niet zo hard moeten aanpakken. “Hij verdedigt wel zijn land en komt op voor zijn mensen“, zegt hij.

Het is een beetje een maffioso, een penoze, maar hij is geen Hitler die oorlog maakt en mensen vermoordt. Ik zou zeker wel een drankje met hem kunnen drinken.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen