Ranking the Stars verder onderuit: 203.000 kijkers

Foto: RTLHet wanbeleid bij NPO 3 kost Ranking the Stars erg veel kijkers. De vierde show trok donderdag, ondanks de deelname van de veelbesproken Ferry Doedens, maar 203.000 kijkers. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Ranking the Stars begon het seizoen goed met zo’n 650.000 kijkers op de eerste twee uitzend-zondagen. Afgelopen maandag en dinsdag werden die uitzendingen herhaald, om sinds woensdag drie dagen lang opeens nieuwe afleveringen uit te zenden.

De kijker is massaal in verwarring, blijkt uit reacties op sociale media. Zij hebben geen idee waarom NPO 3 doordeweeks opeens drie nieuwe afleveringen uitzendt, maar dat schijnt te maken te hebben met een ‘humorweek’ van de zender.

Ranking the Stars-kijkers zijn een wekelijkse frequentie gewend en haken dus massaal af. De derde aflevering trok woensdag slechts 320.000 kijkers en gisteren keken er nog maar 203.000 mensen.

Vanaf zondag is de Paul de Leeuw-show weer wekelijks te zien. De eerste drie zondagen krijgt de NPO 3-kijker herhalingen voorgeschoteld, om daarna weer drie nieuwe afleveringen uit te zenden.

NPO 3 wordt geleid door Suzanne Kunzeler.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen