Lucille ziet BN’er-versie Pointless niet zitten

Lucille Werner ziet een BN’er-versie van haar nieuwe spelshow Pointless niet zo zitten. Dat vertelt de presentatrice vandaag in De Telegraaf. De BBC, waar de originele Pointless loopt, maakt regelmatig specials met bekendheden. Dat hoeven we op NPO 1 voorlopig niet te verwachten, want Werner speelt liever met kandidaten die niet bekend zijn. “Ik werk het liefst met ’gewone’ kandidaten. Ik hou van hun onbekendheid met tv en geniet ervan om een mooi verhaal uit hen te halen”, vertelt ze.

Werner heeft Pointless zelf naar Nederland gehaald. “Ik had het programma een paar keer gezien en vond het echt iets voor ons. De mediadirecteur van AvroTros was het met me eens en uiteindelijk heeft dat ertoe geleid dat we 25 afleveringen mogen maken.

Die eerste serie wordt vanaf maandag elke werkdag uitgezonden op het tijdstip van De Wereld Draait Door. “Bij de BBC is het programma een heus fenomeen geworden. Het loopt al zeven seizoenen, er zijn meer dan 800 afleveringen gemaakt en het marktaandeel ligt rond 25 procent. Daar teken ik voor!

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen