Celine Huijsmans wil niet in Expeditie Robinson

Foto: SBSCeline Huijsmans, presentatrice van de vroege editie van Shownieuws, moet er niet aan denken om mee te doen aan de RTL 5-hitshow Expeditie Robinson. Dat vertelt ze in Veronica Magazine. Als Huijsmans zou moeten kiezen tussen een deelname aan Expeditie Robinson of Wie is de Mol, dan weet ze het wel. “Toch Wie is de Mol“, vertelt ze. “Expeditie Robinson lijkt me een gaaf programma en ik hou best van afzien, maar ik ben niet te genieten zonder eten. Dat wil ik de tv-kijker niet aandoen.

Toch heeft ze wel veel over voor haar tv-carrière. Ze is momenteel liever een carrièrevrouw dan een moeder. “Het liefst word ik later de ideale moeder met een mooie carrière, maar nu kies ik toch echt voor carrièrevrouw. Al kan dat over een paar jaar zomaar compleet anders zijn.

Tot slot laat Huijsmans nog weten respect te hebben voor Sylvie Meis. “Ze is druk met haar werk, doet het goed op de Duitse televisie en heeft ook nog eens een kind en de laatste tijd verschillende mannen gehad. Ik denk weleens: waar haalt ze de tijd vandaan?

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen