SBS 6 werft 6000 potentiële K3’tjes

Maar liefst 6.081 meiden hebben zich aangemeld voor de nieuwe talentenjacht K3 Zoekt K3, die zowel op ons eigen SBS 6 als op de Vlaamse tv-zender VTM zal worden uitgezonden. Dat heeft de tv-zender bekendgemaakt. De dames van K3 gaan in de nieuwe show op zoek naar hun drie opvolgers. Ze hebben in elk geval genoeg keuze. “Bij sluiting van de inschrijvingen op 30 april middernacht, was de teller de 6.000 gepasseerd. Iets meer dan de helft van de aanmeldingen komt uit Vlaanderen.

Op basis van dit grote aantal inschrijvingen wordt allereerst een ruime selectie gemaakt van meisjes die uitgenodigd worden voor een eerste auditie. “Waar en wanneer deze eerste audities plaatsvinden wordt later bekend gemaakt.

De minimumleeftijd voor deelname is 18 jaar. “De oudste kandidate die haar geluk gaat beproeven is 65 jaar.”

K3 Zoekt K3 is de opvolger van K2 Zoekt K3, dat in 2009 werd uitgezonden door SBS 6 en VTM. Toentertijd zagen meer dan 2,5 miljoen kijkers op SBS 6 hoe de Nederlandse Josje Huisman uitgeroepen werd tot het derde lid van K3.

K3 is met tientallen singles, negentien albums, films en musicals een van de meest succesvolle Nederlandstalige meidengroepen in de geschiedenis.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen