Tv-stylist Fred van Leer verliefd op Caroline Tensen

Foto: Nick van OrmondtFred van Leer is dol op Caroline Tensen, die zondag veel kijkcijfersucces had met haar tv-show Eén tegen 100. Dat vertelt de stylist in Veronica Magazine. Als Van Leer moet kiezen tussen Tensen of Chantal Janzen, is de keuze snel gemaakt. “J’adore Chantal Janzen, maar ik houd nóg meer van Caroline Tensen. lk kleed haar nu acht jaar en we zijn goede vrienden. Caroline is voor mij een oervrouw. Als zij praat, word ik rustig. En als ik haar naam of stem hoor, krijg ik een ‘smile’.

Van Leer, die normaal gesproken op heren valt, heeft voor Tensen bijzondere gevoelens. “lk heb weleens gezegd dat ik verliefd op haar ben — en dat is ook zo.

Samen met Leco van Zadelhoff vormen Van Leer en Tensen een hechte vriendengroep. “Leco is een van mijn beste vrienden. We bellen vaak en zien elkaar een paar keer per week. De ene keer voor werk, de andere keer voor een etentje of feestje.

Fred van Leer was de afgelopen maanden te zien in het RTL 5-programma Shopping Queens VIPS, maar dat was een kijkcijferdrama.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen