Patty Brard: ‘Shownieuws was doorgeslagen’

Foto: SBSPatty Brard vindt het goed dat SBS 6 de late Shownieuws heeft aangepakt. Dat heeft de tv-diva laten weten op 100%NL. Waar Shownieuws tot januari een late night-show was in kroegsfeer met veel ruimte voor improvisatie, is het sinds januari een meer nieuwsrubriek. “Ik denk dat wij op een gegeven moment een beetje doorgeslagen waren met onze eigen mening. We hadden het eigenlijk gezelliger in de studio, dan de kijker thuis. Dat is een beetje aangescherpt“, aldus Brard.

Sinds Shownieuws meer een nieuwsrubriek is, zijn de kijkcijfers gestegen. “We moeten wat puntiger en meer to the point nieuws brengen en minder onze eigen mening geven. Het mag nog wel en ook gezellig, maar wel gedoseerd. Ik denk dat dat de show héél erg goed heeft gedaan.”

Een domper voor Brard is dat Beau van Erven Dorens het programma verlaat. “Ik heb er stiekem wel een traantje om gelaten met Beau van de week“, zegt de presentatrice.

Ik heb wel eens eerder een collega zien vertrekken, Viktor Brand, en dat hakte er al heel erg in, maar Beau niet meer naast me was voor mij reden voor wat traantjes.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen