Johnny en Wendy steken loftrompet over elkaar

Foto: RTLJohnny de Mol vindt Wendy van Dijk een heel goede presentatrice en zij vindt hem ook heel erg goed. Dat vertellen ze in een interview met Veronica Magazine. De Mol vindt dat Van Dijk het ontzettend goed doet in hun gezamenlijke show Superkids, die vanavond begint op RTL 4. “De manier waarop jij met de kinderen praat, Wendy, maakt dat ze zich meteen serieus genomen voelen. Zoiets kun je niet acteren. Jij beheerst dat niet alleen, het is je natuur“, zegt hij tegen zijn collega.

Hij is erg blij met de studiogrootheid naast zich. “Ik had het slechter kunnen treffen, hè? Als studiopresentator heeft Wendy veel kilometers gemaakt. Ik vind haar totaal geloofwaardig.

Maar Van Dijk vindt De Mol ook fantastisch. “Bij jou zie ik dezelfde oprechte interesse. Hoe makkelijk je contact maakt met iedereen en de lol die je ondertussen uitstraalt. Wat ons bindt is dat we allebei het kind nog in ons hebben“, vertelt ze hem.

Springerig zijn, letterlijk in de lucht kunnen springen van blijdschap. Never grow up, ik leef naar dat motto. En jij, Johnny, zult met je enthousiasme en onbevangenheid eeuwig een jongetje blijven. Puur, vind ik dat.

Superkids is om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen