Beau van Erven Dorens: ‘Ik ben er nog hoor’

Beau van Erven Dorens is maandagavond begonnen met zijn eerste Shownieuws-week sinds bekend werd dat hij SBS 6 gaat verlaten. Hij stipte zijn eigen shownieuws slechts kort aan. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Van Erven Dorens presenteerde zoals vertrouwd. Naast hem zaten Patty Brard en Maurice Wijnen. “Ik ben er nog, hoor. Ik ben er nog een maand of twee en dan moet u het met iemand anders gaan stellen. Gaan jullie me missen“, zei de presentator.

Het nieuws over het vertrek van Van Erven Dorens werd vorige week al behandeld in Shownieuws door zijn collega Bridget Maasland. “We schrokken vandaag wel even. Ik heb het absoluut niet zien aankomen. Ah, lieve Beau, ik vind het zo erg“, zei ze.

Evert Santegoeds zei zijn vertrek te betreuren. “Wij van Shownieuws hebben dit shownieuws niet aan zien komen. Het is een fijne collega. We hebben wel vaker afscheid genomen van collega’s, die we later toch weer tegenkwamen. Dat hoop ik, want we hebben met heel veel plezier met hem gewerkt en dat gaan we de komende weken ook nog doen.”

Shownieuws-expert Kees Tol neemt afscheid van zijn leermeester. “Ik kan me nog goed herinneren toen ik bij SBS kwam en mijn eigen programma’s ging presenteren, ik veel contact had met Beau over waar ik op moet letten. Dan vind ik het jammer dat zo’n man SBS gaat verlaten. Ik zie hem toch als een soort van leermeester.”

Het nieuws kwam uiteraard ook aan bod bij RTL Boulevard. “Hij blijft uniek, vind ik“, zei Winston Gerschtanowitz. En Peter van der Vorst: “Dat vind ik ook, ik hoop dat hij goed terechtkomt.

Van Erven Dorens wil aan de slag bij de NPO, RTL of de radio.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen