RTL Nieuws-coryfee Frits Wester kijkt hele avond NOS

Foto: BNNFrits Wester, de politiek journalist van RTL Nieuws, kijkt vanavond de hele avond naar de uitslagenavond van de NOS. Dat heeft hij laten weten op 100%NL. Waar NPO 1 de hele avond in het teken staat van de Provinciale Statenverkiezingen, zendt RTL 4 een talentenjacht voor naaiduo’s en een herhaling van Syndroom uit. “RTL doet bij de Tweede Kamerverkiezingen altijd een grote verkiezingsavond, maar vanavond ga ik gewoon kijken naar de NOS wat zij doen“,  aldus Wester.

In de reguliere nieuwsuitzendingen besteedt RTL 4 wel aandacht aan de verkiezingen. “Naast het Half Acht Nieuws hebben we een wat langere late uitzending en we doen ook iets bij Humberto Tan vanavond. We hebben niet zo’n grote uitslagenavond en daarom ga ik naar Dionne kijken.

Voor Wester is het een rustige dag. “Ik vind het zelf altijd een beetje rare dag. Overdag heb ik eigenlijk helemaal niets te doen. Ik rust een beetje uit, doe niets, ga zelf naar de stembus en strijk wat overhemdjes voor de uitzending van vanavond. Daarna barst het los.”

Om half acht doe ik een voorbeschouwing en dan in de loop van de avond, na negen uur, komen de eerste uitslagen.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen