Net5 blij met mooie start Dagboek Van Een Callgirl

Net5 is erg blij met de kijkcijfers van de nieuwe serie Dagboek Van Een Callgirl. Dat heeft de tv-zender vandaag laten weten. Er keken gisteren bijna een half miljoen mensen naar de eerste dubbele aflevering. In de doelgroep vrouwen van 20 tot 34 bedroeg het marktaandeel maar liefst 18,8 procent. “We zijn zeer tevreden met deze mooie resultaten. Hieruit blijkt dat vrouwen en met name jonge vrouwen de weg naar Net5 weten te vinden“, zegt zenderbaas Ana Henriques in een persbericht.

In Dagboek Van Een Callgirl probeert Anna, een rol van Sanne Langelaar, haar professionele en persoonlijke leven strikt gescheiden te houden, maar dat lukt niet altijd. Het verschil tussen de twee werelden is zo groot, dat dit nogal eens tot complicaties leidt.

Anna werkt voor de door geld gedreven Stefanie (gespeeld door Susan Visser). Zij is de eigenaresse van het exclusieve escortbureau waar Anna onder de naam Jolie opereert. Hoewel Anna van haar werk houdt, kan het leven van een high class prostituee soms best eenzaam zijn.

De Nederlandse serie is gebaseerd op het Engelse boek ‘The Intimate Adventures of a London Call Girl by Belle De Jour’ en de daaropvolgende succesvolle Britse tv-serie Secret Diary of a Call Girl.

De Nederlandse scripts worden bewerkt door schrijfster Marion Pauw.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen