Linda de Mol komend etmaal bloednerveus

Foto: AVRONa Divorce en Gooische Vrouwen heeft Linda de Mol wederom een gloednieuwe tv-serie ontwikkeld voor RTL 4: Familie Kruys. Vanavond is de première en dat betekent dat de tv-koningin compleet van slag is totdat de kijkcijfers bekend zijn. De Mol is namelijk vreselijk bang voor een tv-flop. “Familie Kruys is niet met mijn eerdere werk te vergelijken, het heeft een heel andere sfeer. Als dit niet lukt, zal dat keihard binnenkomen. Dan weet ik: dit is dus dat moment waarvan ik altijd wist dat het zou komen.“ 

Een tv-flop is volgens De Mol onvermijdelijk. “Steeds meer dingen pakken goed uit. Wat ook weer iets beangstigends heeft. Want er moet toch een moment komen dat de mensen iets niet leuk vinden.

De angst van De Mol lijkt overdreven. Kijkcijferreus Boer Zoekt Vrouw is vorige week gestopt en Familie Kruys staat direct na het door haar gepresenteerde Miljoenenjacht, dat vorige week zelfs tegenover de boerendatingshow 2 miljoen kijkers trok.

In Familie Kruys kruipt De Mol in de huid van Bette Kruys, styliste van de sterren, die qua liefde de boot compleet heeft gemist en steevast worstelt met haar gewicht.

De Mol heeft samen met haar vaste regisseur Will Koopman de getalenteerde acteurs Marcel Musters, Rop Verheijen, Frederik Brom, Elise Schaap, Hans Dagelet en Karina Smulders weten te strikken voor de verschillende rollen.

De serie begint om 21.30 uur op RTL 4. De kijkcijfers zijn morgen na 7.30 uur bekend.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen